Мария Яремчук после «Новой волны 2012» в гостях у E-motion

1

На конкурсе в Юрмале наша представительница заняла третье место и получила настоящее признание публики.

Теперь Мария Яремчук готова ответить на все вопросы читателей нашего сайта и рассказать самые интересные подробности «Новой волны». У вас есть отличная возможность узнать, что же осталось за кадром конкурса, а также лично поздравить Марию с хорошим выступлением.

Задавайте свои вопросы Маше Яремчук прямо сейчас!

Ответы 82

Ольга:
151
Марійко,дякую тобі за твою творчість!Ти молодчина!Скажи,що б ти хотіла змінити в навколишньому світі,в людях своєю творчістю та своїм існуванням? Яку б нагороду ти хотіла отримати(маю на увазі не матеріальну)?
Мария Яремчук:
Доброго дня, дорогі читачі, глядачі та слухачі! Я дуже рада бути тут і ділитися з вами своїми емоціями! Давайте почнемо!

Гарне питання. Мабуть, хочеться принести якийсь світлий промінчик в життя людей, адже кожен артист для того і виходить на сцену, щоб бути таким носієм позитиву, приємних емоцій і найважливішого сенсу життя – любові. Тому, я вважаю, що треба нести любов своєю творчістю, власне, це і є моя задача.
Я отримала на Юрмалі нагороду – Приз глядацьких симпатій. Він приніс мені і зйомки кліпу, і "Діамантову хвилю". Але найважливіший факт той, що людям полюбилось те, що я робила, – це для мене найбільша перемога.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
145
Машенька,твоя такая мощная энергетика и профессиональная работа на "Новой Волне" была видна на все 100%!!!!! Хочется узнать: с поклонниками ты стараешься держать дистанцию или близко подпускаешь к себе? Есть ли примеры,когда твои поклонники стали твоими друзьями?
Мария Яремчук:
Дуже дякую!
Найближчі до мене моя родина і друзі, яких я знаю багато років. А з прихильниками мені дуже цікаво спілкуватись, тому що вони, як ніхто інший, можуть мені щось порадити щодо моєї творчості і можуть багато цікавого привнести в моє життя. Тому, звісно, що я спілкуюсь з прихильниками. Є один приклад, коли моєю подругою стала дівчинка, яка полюбила в першу чергу мою творчість.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
122
Марийка,скажи,когда читаешь комментарии, расстраивает ли тебя критика с обоснованием своей точки зрения (или ты предпочитаешь не знать, что думают о тебе)? Доводили ли тебя до слёз несправедливые комментарии зрителей?
Мария Яремчук:
Скажу чесно, коли я прийшла на "Голос країни", мені було дуже сумно на душі від коментарів в Інтернеті, потім я перестала їх читати. Зараз я намагаюсь все-таки деколи читати коментарі, тому що є конструктивна критика, яка дуже корисна. А необ’єктивна критика завжди була, є і буде, тому я не звертаю на неї уваги.

Понравился ответ? Поделись:

Юлия:
119
Мария,какие дальнейшие планы на будущее после Волны? Где ты сможешь нас еще порадовать своим очаровательным голосом?Будешь ли принимать участие в Евровидении?
Мария Яремчук:
Зараз є багато концертів, багато пропозицій, а також зйомки кліпу. Ми зараз в процесі створення цієї пісні і кліпу. А нарахунок "Євробачення" – я з задоволенням буду готуватись. Мені хотілося б ще раз представити нашу країну, а з іншими конкурсами я буду зав’язувати, тому що ця справа потребує багато нервів.

Понравился ответ? Поделись:

Валерий Николаев:
105
Дорогая Мария! Поздравляю тебя с великолепным выступлением, ты была главным украшением конкурса!!! )) Ты красивейшая девушка планеты и и просто хороший человек, таких как ты единицы!!!! У меня два вопроса : Ожидала ли ты такого приёма на родине ? И второй: О чём ты сейчас больше всего мечтаешь ? PS. Надеюсь нам удастся в будущем пообщаться )))))))))))
Мария Яремчук:
Спасибо огромное за красивые слова!
Для мене було відкриттям те, що набагато тепліше мене прийняли в Юрмалі, ніж в Україні, коли я стала більш відома широкому загалу. Тому що вони не знали моєї передісторії, чия я дочка, не було розмов про те, що все куплено і домовлено. Звісно татові зв’язки дають багато можливостей, але хочеться співати як самостійна співачка. Моя задача в тому, щоб люди пам’ятали татове ім’я, тому що він дійсно є гордістю нашої країни. А я самостійна співачка, і мені дуже приємно, що російська і латвійська публіка мене так підтримала. Звичайно в Юрмалі було дуже багато українців, які сиділи в залі з прапорами, які дарували мені квіти. Вдома в аеропорту мене прийняли багато журналістів, багато телекамер, багато людей мені аплодували – було дуже приємно, що людям сподобалось і що вони мною гордяться. Мабуть, це найприємніше.

Понравился ответ? Поделись:

Елена:
92
Маша,у тебя есть какая-то вредная привычка или черта характера,которую хочется поменять или устранить??)И что обычно тебя раздражает в людях?
Мария Яремчук:
Дратує мене, в першу чергу, коли люди нещирі. Це відчувається, можна неозброєним оком побачити, коли людина світла, коли у неї гарна аура. Я люблю чистих, відвертих і щирих людей.
В мене дійсно важкий характер, але я намагаюсь бути м’якшою і добрішою.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
92
Добрый день,Мария!С победой тебя!!!До сих пор не могу поверить,почему ты не стала обладателем 1 призового места,которого так заслуживала. Мой вопрос такой: Как изменились твои взгляды на жизнь после участия в "Новой Волне"?
Мария Яремчук:
Не скажу, що дуже конкретно змінились погляди на життя. Я просто стала доросліша в творчому плані, багато зрозуміла в своїй професії. Олександр Ревзін дуже багато чому навчив, в нього просто енциклопедичні знання в нашій сфері. Це для мене був великий досвід.

Понравился ответ? Поделись:

Света:
91
Марія,в мене до Вас запитання: як Ви відноситесь до соціальних мереж?На Вашу думку,чи можна в Інтернеті знайти справжнього друга або навіть,полюбити людину?
Мария Яремчук:
Я думаю, що Доля дуже непередбачувана. Але я намагаюсь не спілкуватись дуже близько з людьми в соцмережах. Але я люблю іноді проводити в них свій вільний час.

Понравился ответ? Поделись:

Евгений:
85
Добрый день, Мария! Поздравляю с победой!!! Я думаю ты была лучшей на "Новой Волне", даже не могу представить, почему первое место занял кто-то другой, а не ты! Какие дальнейшие планы в проффесиональном уровне и в личной жизни? P.S. Я когда первый раз тебя увидел - влюбился с первого взгляда!!!!!!))))))
Мария Яремчук:
Дякую!
Мені всього 19 років, я вважаю, що у мене все попереду. Насправді не знаєш, де Доля тебе чекає, і це не залежить від віку і обставин. Але на даному етапі вся моя увага приділяється виключно творчості.

Понравился ответ? Поделись:

Юлия:
84
Маша,ни для кого не секрет,что твоим спонсором на конкурсе был Ринат Ахметов. Скажи,какая связь может быть у тебя,молодой,начинающей певицы, с украинским политиком и олигархом?
Мария Яремчук:
Никакой личной связи. Просто він як впливова людина в нашій країні допоміг мені, як співачці, гідно представити нашу країну. За що я йому надзвичайно вдячна, це для мене подарунок долі.

Понравился ответ? Поделись:

Надія:
72
Марічка,останнім часом дуже багато говорять про твій роман з італійцем Костанцо Дель Пінто.Ти це неодноразово заперечувала. А як ти прокоментуєш той факт,що випадково були помічені твої далеко не дружні з ним поцілунки?
Мария Яремчук:
Я не знаю, хто таке помітив, тому що ми з ним не цілувались ні разу. Тільки в щічку. Тому, мабуть, це була не я :)

Понравился ответ? Поделись:

Ваше ім’я *:
69
яку ти музику любиш слухати ??
Мария Яремчук:
Це може бути класика, рок-музика, поп-музика – в кожній музиці є своя родзинка. В залежності від настрою кожна музика може бути цікавою. Мені дуже подобається Enya. Музика, яка заставляє відключитись від реальності і з висоти пташиного польоту подивитись на світ іншими очима.

Понравился ответ? Поделись:

Анютка:
68
Привет Мария! У меня к тебе 3 очень весёлых вопроса,постарайся на них честно ответить,только если можно, то отвечай на русском языке, ведь у тебя так красиво получается говорить по -русски: 1. Какой у тебя рост без каблуков? 2. Какой у тебя размер ноги? 3. Долго ли тебе приходиться в магазинах подбирать обувь, чтобы попасть в свой точный размер?
Мария Яремчук:
Спасибо!
Рост – 1,71 м.
Размер ноги – 39.
Нет, не долго.

Понравился ответ? Поделись:

Світлана:
55
Марічка-Ви достойний представник України на "Новій Хвилі"!Продовжуйте в такому ж дусі! Скажіть,будь ласка,чи не було у Вас бажання організувати щось подібне,як наприклад "Проведи день з зіркою",де прихильники Вашої творчості могли б побачити,як проходить Ваш робочий день(у студії звукозапису або на зйомках кліпу і т.д.)?
Мария Яремчук:
Дякую за гарні слова!
Я думала над цим. І в майбутньому я не проти знятись в подібній програмі. Але зараз дуже насичений графік для цього. Тому, в найближчому майбутньому.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана :
54
Маша,твой голос поразил всех, и жюри,и зал на "Новой Волне".Так не встречали никого из участников! Ответь пожалуйста честно на такой вопрос: бывало ли, когда во время своих концертов по Украине ты пела под фонограмму?
Мария Яремчук:
Дякую дуже! Мені дуже приємно, що так тепло прийняли! Звичайно, були такі випадки, як і у кожного артиста. Наприклад, під час зйомки не можна співати вживу, тому що йде велика розбіжність. І бувало таке, що, наприклад, з десяти пісень я могла співати дві пісні в дабл. Але це рідкісні випадки. Я намагаюсь якомога більше співати вживу. Коли співаєш вживу – це інші відчуття, виходить більш експресивно і емоційно.

Понравился ответ? Поделись:

Valerie:
51
Машенька,ты знаешь,что ты очень и очень красивая!!? Идеал красоты и женственности!Когда поешь,у тебя такие утонченные руки!!! А кто для тебя является идеалом женской красоты?
Мария Яремчук:
Не скажу, що в мене є конкретний ідеал жіночої краси. Тому що є багато надзвичайно харизматичних жінок, незважаючи на те, що вони не мають якихось надзвичайних рис обличчя чи ще чогось. Мені дуже подобаються Елізабет Тейлор і Мерелін Монро.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
49
Маша,скажи пожалуйста,при выборе песен, ты абсолютно доверяешь продюсерам, или всё таки готова побороться и отстоять свои права ,если песня тебе не совсем нравится? И вообще были ли такие случаи?
Мария Яремчук:
В цьому випадку я абсолютно довіряю тільки собі. В інших речах я довіряю іншим людям, але у виборі пісень це має бути тільки моє відчуття і тільки моє сприйняття. Якщо я не зможу "вдягти" на себе пісню, то нічого з цього не вийде.
А випадок такий був на "Новій хвилі" із світовим хітом. Я мала співати "Time after time". Я вже майже полюбила цю пісню і вже майже у мене вийшло, і слава Богу, мені вдалося упросити Олександра Давидовича, щоб він дослухав пісню "Homeless" до кінця. І з першого прослуховування цієї пісні він все ж таки погодився, щоб я співала її.

Понравился ответ? Поделись:

Margo:
40
Машуня, в тебе таке гарне волосся!!!! Як ти за ним доглядаєш?)))
Мария Яремчук:
Абсолютно ніяких секретів :) Дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Андрей:
40
Маричка,как ты относишься к тому, что многие люди, исходя из того, что ты стал довольно популярной публичной личностью, тебя ревнуют, ищут разного рода компроматы и всячески пытаются скопрометировать, оскорбить тебя?
Мария Яремчук:
Я до цього готова. Це нормальні речі, мабуть, немає такої публічної людини, яку не намагаються скомпрометувати. Я просто впевнена в тому, що в мене чиста совість і хороша репутація, і мені абсолютно нема за що червоніти. Тому я не звертаю увагу на необ’єктивну критику і різні уколи в мою сторону.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
39
Маш, что подразумеваешь под настоящим подвигом? Считаешь ли ты ,что тебе есть чем гордиться в своей жизни? Заранее спасибо за ответ.
Мария Яремчук:
Дякую за гарне питання. Справжній подвиг в наш час для мене – це бути щирою людиною і любити ближніх більше, ніж самого себе. Я думаю, саме цим треба пишатись в житті – любов’ю, близькими, такими нематеріальними цінностями.

Понравился ответ? Поделись:

Оля:
33
Маша,ты девочка не стеснительная,это видно по твоим глазам.Пора сниматься в эротической фотосессии.
Мария Яремчук:
Я не знаю, що по моїм очам може бути видно, але щось не те Ви бачите :) Я все ж таки маю принципи, тому про еротичну фотосесію речі не може бути.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
33
Маша,оправдались ли твои ожидания в "Новой Волне"??Как ты считаешь, у тебя все получилось в этом проекте ?Хотела бы что-то изменить в своих выступлениях?
Мария Яремчук:
Я навіть отримала більше, ніж очікувала. Я навіть не уявляла, що ми станемо «на ти» з залом, що мене полюблять не тільки українці. Навіть в аеропорту в Ризі, і вже на вулицях в Києві мене постійно зупиняли люди і казали гарні слова, я навіть не очікувала такого.
Я не можу об’єктивно оцінювати, тому що мені весь час щось не подобається. Якби було більше часу, можна було б більше зробити. Але прихильність публіки і людей, які по той бік ТБ-екранів щось побачили і відчули, – для мене це велика перемога.

Понравился ответ? Поделись:

Екатерина:
23
Добрый день,Мария! Скажите,часто ли в вашей жизни Вам приходится обманывать? И как Вы считаете,существует ли ложь во благо?
Мария Яремчук:
Як і кожній людині деколи приходиться обманювати. Але я все ж таки прихильна до думки, що краще гірка правда, ніж солодка брехня. Тому я абсолютно не вважаю, що буває "ложь во благо".

Понравился ответ? Поделись:

Оксанка :
23
Мария,ты считаешь себя знаменитой? В некоторых изданиях писали о том ,что,ощутив вкус славы,ты якобы послала журналистку. Правда ли это?
Мария Яремчук:
Боже упаси. В деяких виданнях навіть писали, що я посварилась з усіма конкурсантами "Нової хвилі". Це неправда. Ми всі були великою дружною сім’єю, і я люблю і поважаю кожного з них. Мабуть, краще судити людям, як я себе веду, але я, якою була, абсолютно такою і залишилась. Я не вважаю себе знаменитою.

Понравился ответ? Поделись:

Ліля:
22
Маша,чи є в тебе найкращий друг/подруга,з якою ти можеш поділитися своїми проблемами і хто ця людина? Чи зраджували тебе коли-небудь друзі? Чи може хтось із прихильників стати твоїм другом?Дякую за відповідь.
Мария Яремчук:
Найкращі друзі – моя мама і моя сестра. Є дуже добрі знайомі, є друзі-мої однолітки, але я не вважаю їх своїми найближчими людьми. Але я люблю і поважаю їх. Зраджували, це були якісь такі маленькі шкільні проблемки. Слава Богу, я не стикалась зі зрадою в масштабних випадках.

Понравился ответ? Поделись:

Леонид:
21
Машенька,в связи с тем, что популярность Ваша растет, растет и колличество знакомых, друзей,поклонников. Часто ли Вы не можете вспомнить людей, с которыми были знакомы несколько лет назад?
Мария Яремчук:
Я всіх пам’ятаю, слава Богу, з пам’яттю все добре. Я тільки рада тому, що круг моїх знайомих, колег і друзів росте. Поки що я достатньо молода, щоб щось забувати.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
20
Машенька,мне интересно, кто тебя так вдохновляет на столь душевное исполнение песен?Или же ты просто поешь о своей жизни? Твои песни это своеобразная автобиография?
Мария Яремчук:
Є якийсь відеоряд в голові під час виконання пісень. Якщо чогось не траплялось в моєму житті, я намагаюсь це уявити і "одягти" на себе, в любому випадку додати свою душу в цю історію – ось і результат.

Понравился ответ? Поделись:

Юліана:
19
Ось відлунала "Нова Хвиля",пройдуть всі ці конференції,колись і скінчиться ротація кліпу. Марія,чи не хвилює тебе думка про те,що люди можуть забути про тебе?
Мария Яремчук:
Все добре колись закінчується, але я не збираюся зупинятись. Тому, я думаю, що все буде добре – будемо співати і будемо намагатися залишатися в людських серцях. І брати приклад з мого тата, якого пам’ятають і люблять люди, на вечорах пам’яті дотепер аншлаги. Оце справжній артист. Я беру з нього приклад, якою треба бути на сцені, щоб, можливо, колись повторити його успіх. Це голосно сказано, але, звісно, хотілося б.

Понравился ответ? Поделись:

Darya:
17
Маша,чи спілкувалася ти з своїми братами за час твого перебування в Юрмалі і чи відреагували вони якось на твою участь в конкурсі? Чим зумовлений ваш не тісний зв`язок з ними?
Мария Яремчук:
Не спілкувалась, але коли я повернулась до України, вони подзвонили мені і поздоровили.
А чим зумовлений наш не тісний зв'язок – це не мені судити. Тому що я найменша в нашій родині і, мабуть, знаю інформації найменше – тому це питання не до мене.

Понравился ответ? Поделись:

Діана :
17
Маша,не таємниця,що в Києві ти знімаєш житло.Чи правда те,що ти проживаєш разом з одногрупницею?
Мария Яремчук:
Ні, я проживаю сама.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (1)

символов 999