Спроси у Эрики о ее карьере в Америке на E-motion

2 20

Популярная певица ответит на вопросы читателей и расскажет о том, как удалось добиться того, что совсем скоро она будет работать в Америке с мировыми продюсерами.

Эрика запишет новый трек в США у продюсеров, работающих с Мадонной, Рианной, Леди Гага, Селин Дион, Кайли Миноуг и другими не менее знаменитыми исполнителями.

 

 

Ответы 45

Татьяна:
193
Доброго времени суток, Настя! Мы радуемся вместе с тобой такому стремительному взлету и успеху в твоем любимом деле! =) Сейчас хотелось бы поинтересоваться у тебя, какие грандиозные сюрпризы ждут нас уже совсем скоро? В Америке была записана одна песня или ты планируешь сработаться с именитыми представителями зарубежного шоу - бизнеса более глобально? И входит ли в твои планы снять видео - работу за границей? ;))) Заранее благодарю за уталение жажды интереса =) П.с. С наступающим прекрасным праздником всех влюбленных! Спасибо тебе за то, что мы влюблены в тебя и в то, что ты даришь нам - прекрасную музыку и непревзойденный вокал! Будь всегда окружена мужским вниманием, и дай Бог среди тысячи глаз встретиться взглядом с родным душе человеком. Будь любима!
Всім привіт! Одразу хочу всіх привітати з Днем святого Валентина! Я досить скептично відношуся до цього свята, але тим, хто вірить у нього, бажаю кохання (тої речі, в яку я вірю). Нехай воно буде у вашому житті – велике, справжнє, і, можливо, спонтанне. Якщо у вас його ще немає, нехай воно з’явиться у вашому житті. Будьте щасливі! Кохайте і будьте коханими.
Сюрпризи вас чекають. Я взагалі дівчина-сюрприз. Я постійно намагаюся вас чимось дивувати і тішити. Як мінімум, вийде моя нова композиція, про яку вже зараз всі говорять, яка була записана в Америці, над нею працюють американські продюсери. Це буде щось абсолютно нове для мене і для вас. Ця пісня для мене не є типовою, хоча до цього я довго йшла. До неї я зараз вже дійшла думками і внутрішнім станом. Я вже досить виросла, і можу якісь певні переживання втілити в цій композиції. Це буде щось дійсно особливе. Я покажу справжню себе, свою середину. Це, мабуть, найважливіше, чим я можу вас потішити. На цю композицію скоро буде відзнятий відеокліп. Все відбудеться дуже скоро!
Поки що була записана тільки одна композиція. Але ми з продюсерами дуже зійшлися, нам цікаво спілкуватися разом. І я думаю, що на цьому наша співпраця не закінчиться. Я планую найближчим часом з’їздити в Штати і закріпити це все. Чекайте сюрпризи. Ми зараз працюємо над тим, щоб реалізувати один дуже цікавий дует з дуже відомим американським музикантом.

Понравился ответ? Поделись:

Анастасия :
80
Здравствуй Эрика. Для начала хочу поздравить тебя с записью новой песни, с продюсерами мирового масштаба. Ты этого действительно достойна. У меня к тебе несколько вопросов, буду рада, если ты на них ответишь: 1.Можно ли в нашей стране стать именитым писателем, или все таки нужно выезжать на Запад? 2. Пробиться в шоу-бизнес не "через постель" считается невозможным. А что думаешь ты? 3. Каких религиозных взглядом придерживается твоя семья, а каких ты? На будущее, спасибо за ответ. Удачи тебе, наша украинская Мадонна. :)
Эрика:
Хочу виразити подяку людям, які відчули мене і те, що мені потрібною. Ми з ними на одній хвилы. З ними працювати - честь для мене. Вони працювали з великими артистами - Мадона, Калі Міноуг...
Слідкуйте за моїми наступними кроками.
Я вважаю, що можна стати відомим спріваком на Заході. Ми робимо кроки в цьому напрямку.
Якщо ви письменник, то не важливо, яка країна. Важливо - які ви робите рухи у досягненні мети. Важливо працювати. У нас багата історія, багато талановитих письменників. Тому можна почати звітси, і росширяти кордони.
Пробитися через постіль - довга тема. Реально зробити іншими кроками. Я - живий приклад. Не слухайте тих, хто радить вам, що це єдиний шлях. Завжди є порядні люди, які підтримують і дають правильні поради. Працюйте. Все інше - провокації, які просто треба вистояти. Якщо ви не можете вистояти, то не раджу взагалі йти у шоубізнес.
Є три теми, на які я не хочу дискутувати. Релігія, політика - це закриті теми. Я притримуюся певної філософії в своїй родині. Мене хрестили. Але ми більше віримо в образ Всесвітнього разуму, в енергію Космосу. Бог - це любов, це енергія, річ, якою можна лікувати, яка дає сенс жити. Я люблю читати езотеричні книжки. Кожен має право вибирати регілію сам.

Понравился ответ? Поделись:

Яринка Явор*_*:
56
Привііт Настінька*_*В першу чергу розкажи,як ти?:) Прочитавши заголовок цієї конференції,знаю,що все по справжньому у тебе тільки починається :) Я дуже рада за тебе:) Розкажи,як тобі вдалось це?:) Хочу задати тобі ще парочку філософських питань на розрядку :) 1.Для чого ти використовуєш вказівний палець?:) 2.З ким краще не жартувати? 3.Якщо дати тобі крила, куди полетиш? люблю тебе:)цьомаю*_* Америці,передавай пламяний прівєт від мене ,ахах) Чекаю з нетерпінням від тебе творчих чудес:)
Эрика:
Я прекрасно. Жива, здорова.
Дякую, що підтримуєте мене.
Багато людей по-різному використовує вказівний палець.Я використовую, щоби вибирати напрямок, говорити людям, що мені потрібно. Вказівний палець вказує.
Зі мною краще не жартувати. :)
Полечу відпочивати. Я дуже стомилася, хочу на відпочинок. Напевно, реалізую в період мого Дня народження.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:) :
43
Hallo, тебе Настена из Одессы:)) Хотелось бы просто пожелать тебе всего самого наилучшего, что бы все у тебя получилось так как ты себе задумала, мы всегда будем поддерживать тебя во всем, помогать тебе в чем сможем, помни что за твоей спиной тысячи человек которые всегда будут с тобой, мы очень тебя любим, спасибо тебе большое за все, за твои песни, за твои образы, клипы, да и просто, за то что ты с нами:)) Целуем тебя. и ждем в гости;)
Эрика:
Дякую! Дуже люблю вас.

Понравился ответ? Поделись:

Доброжелатель:
31
А вы с Сашей Борисенко, красиво смотритесь вместе.
Эрика:
Дякую. Ми знаємо, що ми прекраснол виглядаємо разом. Взагалі друзі завжди гарно виглядають разом.
Недавно була ситуація, коли ми пішли на премєру в кіно. І вся преса написала, що в гнас з Сашою роман. У Саши є кохана людина. Не видумуйте зайвого.

Понравился ответ? Поделись:

Ратибор Томас:
29
Ты очень порадовала всех украинцев своим талантом еще во время шоу "Фабрика звезд", в Украине действительно сейчас слабовато с национальными героями в музыке. Ставишь ли ты перед собой цель, поднять имидж украины и ее эстрады в Америке? Сможем ли мы надеяться на то, что нас начнут узнавать не только по именам Виталия и Владимира Кличко или города Чернобыля, а и по славному голосу и талантливой певице Эрике? С благодарностью за твое творчество и просьбой всегда помнить о своей Великой Родине!
Эрика:
Не можна так говорити. Героєм бути важко. Якщо брати артистів, то в нас дуже багато цікавих виконавців. Вони прориваються зараз в Росію і Європи. Багато артистів дивують інші країни.
Еріка намагається вразити Америку. Ми працюємо. Ми молоді і амбітні. Підтримуйте нас. Це дуже важливо - підтримувати своїх братів і сестер.
Так, звичайно! Я думаю, що окрім Кличків і Тернополя в нас є багато цікавого. Ви просто недооцінюєте це.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
26
новая песня... это твоя, авторская?
Эрика:
Це не авторська пісня. Цю прекрасну композицію написали для мене. Одна з небагатьох пісень не мого авторства, яка зачіпила мене. Я вірю в її успіх.
Над своїми піснями я працюю. Влітку будемо продюсувати мою авторську пісню. Ми нарешті з Кузіним будемо реалізовувати мої авторські пісні. Він вірить у мене, як у автора. Ми працюємо над цим. Хочемо зробити альбом суцільно моїх авторських пісень. Чекайте!

Понравился ответ? Поделись:

Богдана Лишега:
25
Привіт) Настя, ну як ти? Надіюсь все добре. Чи хотіла б ти собі ще татуювання? І якщо б хотіла, то які? На яку тему? Чи збираєшся ти повертати свій колишній колір? Я і ОС тебе дуже любить)) Нам приємно що ти з нами! Дякую за відповідь. До скорих зустрічей, бувай!))
Эрика:
Я хотіла би татуювання. Напевно, ще не "созрєла". Тату це не бзик. Це коли ти потребуєш внутрішніх змін. Я поки що довольна тим, що маю. Коли я буду відчувати потребу, я зороблю татуювання. Це як творча думка, пісня, вона повинна прийти.
Рок-н-ролл живе в мені. Поки що хочу, зрію.
Стільки привілеїв у цьому кольорі волосся. Мені стали багато пробачати. :)
Можливо, повернуся. Не знаю, що стрільне в голову мені.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
24
Первый секс в 16 лет это нормально или рано?
Эрика:
Ви шукаєте поради чи це просто провокаційне питання? Не дуже люблю на таке відповідати.
В 16 років видають паспорт, людина вже досить свідома. Але не спешіть ставати дорослими! Нехай це буде результат справжнього кохання, свідомий крок. Все встигнеться. А рана не загоїться довго, якщо щось піде не так.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
24
На какой языке будет эта новая песня?
Эрика:
Ви почуєте! Взагалі в мене багато цікавих ідей, що її можна зробити на декілької мовах.

Понравился ответ? Поделись:

Таня):
17
Привет Эрика!Как любишь проводить свободное время?
Эрика:
Я просто овоч, коли в мене є свободний час. Я люблю відпочивати під ковдрою, читати книжки. Зараз читаю прекрасну книжку про Париж. Можливо, захочу туди зїздити. Вдома я пишу пісні, атакую музикальні інструменти. дивлюся цікаве кіно. Передивляюся наші старі фільми, переглядаю фільми Рязанова і Гайдая. Іноді дзвоню друзям, кажу, що вільна, і ми йдемо в кіно, катаємося на роліках. Завжди є, чим зайнятися.

Понравился ответ? Поделись:

Лора:
14
Ты рада,что у тебя такая шикарная грудь? и как ты за ней ухаживаешь?
Эрика:
З нею треба говорити, спілкуватися. У них є свої імена. Я жартую :)
В молодому віці все стоїть нормально, слава Богу. :) Мені достатньо просто ходити в тренажерні зали.

Понравился ответ? Поделись:

Максим:
12
У якому районі Києва мешкаєш?)
Эрика:
Я мешкаю в спальному районі. Де люди можуть виспатися, де не шумно. У гарному будинку.

Понравился ответ? Поделись:

Ксюша:
12
Привіт сонечко наше) По-перше хочу тебе привітати з наступаючим Днем Святого Валентина. Ми тебе любимо безмежно!!!! Бажаю кохати та бути коханою:*) Ти нас дуже заінтригувала своєю працею в Америці...ми навіть не знаємо чого чекати, але знаємо це буде щось грандіозне!:) А питанячко таке: Чи буде дует з Баррі Гіббом? Як ведуться переговори?
Эрика:
Дякую вам! Бажаю вам того самого!
Дякую, що цікавитеся питаннями, які ще не закриті. Зараз це питання автоматично закрилося саме. Менше року тому сталася жахлива трагедія. Невдалий час для такого дуету. Напевно, в такий час не дуже думається про творчість. Бажаю Баррі і його родині бути сильними. Сподіваюся, Баррі буде гордитися мною, що я почала робити карєру в Америці.
Є багато цікавого, що ми тримаємо в таємниці. Будемо порціями видавати вам інформацію.

Понравился ответ? Поделись:

Рианон:
11
Здравствуй Эрика, хочу для начала поздравить тебя с Днем Святого Валентина, желаю тебе что бы твоя жизнь всегда была ярче солнца, и что бы в этом году ты нашла своего прЫнца на белом коне:)))) Мой вопрос: Я знаю что ты недавно прочитала книгу "Собрание известных сокращений англ.языка для переписки" расскажи пожалуйста о ней по-подробнее, да и вообще расскажи как она тебе?)) Спасибо заранее за ответ, Любим:)
Эрика:
Думаю, принц зявиться зовсім скоро. Я вже відчуваю запах у повітрі. Хімічні реакції всередині вже відбуваються.
Книга прекрасна. Це незамінна книга. Це словничок, який можна носити з собою. Це збірка абревіатур, які вживаються в смс-переписці. Це дуже цікаво. Такі речі не викладають в університеті. Я лінгвіст по професії. Але коли мені пишуть сленгові абревіатури, я спочатку не дуже це розуміла. В ритмі сучасного життя писати повними фразами складно. Навіть в українській переписці вже такі абревіатури використовуються.

Понравился ответ? Поделись:

Леся :
11
Привет , солнышко) Как твоя карьера в Америке ? И хотела бы ты сняться в кино? Жанр?Спасибо за ответы!
Эрика:
Карєра супер. недавно зідзвонювалася з Ріаною, вона памятає, що винна мені 20 доларів. :)
Не все так швидко. Завжди потрібен час. Ми працюємо в цьому напрямку.
Звичайно, хотіла би знятися в кіно. Я думаю, що такій універсальній дівчині, як я, притаманні різні образи. Могла би бути злою відьмою, могла би бути комедійним персонажем. Я мрію позайматися акторською майстерністю. Як зявляться пропозиції, я буду цим займатися.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
10
Тебя привлекают мужчины негры? могла бы выйти замуж за афроамериканца?
Эрика:
Мене приваблюють афроамеркианці взагалом як нація. Я з дитинства захоплююся їх музикою - госпел, джаз, соул. Я шаленію від цієї музики. Ця музика сформувала мене і мій смак. Вони унікальні. Я їх обожнюю.
Може, я колись закохаюся в афроамериканця і в нас будуть гарні діти. Колір шкіри - це умовність. Я закохуюся у людину.

Понравился ответ? Поделись:

таня:
9
Какая из твоих песен тебе наибольше нравится?
Эрика:
Я люблю всі свої пісні. Але, напевно, люблю більше пісні свого авторства, бо в них вкладаю багато чого.

Понравился ответ? Поделись:

Лола:
9
Каким должен быть мужчина внешне и внутренне что бы завоевать тебя?
Эрика:
Я не створюю собі шаблонів. Простіше треба відноситися до цього. Ми всі люди, не без гріха. Напевно, просто класная людина, тепла людина, моя людина. Коли людина зявиться, я зрозумію, яка вона. Буду приймати її такою, яка вона є.

Понравился ответ? Поделись:

Юрий:
8
Любимые из последних фильмов?
Эрика:
Я ходила в кіно нещодавно на премєру Знедолених. Не скажу, що вражена до кісток. Але мені дуже сподобалася гра акторів. Я багато для себе винесла. Це було фантастично в плані досвіду.
Життя Пі - дуже сподобалося. Таку цікаву тему затронули - людського життя, релігію, моментів виживання на Землі, моментів філософії.
А ще недавно передивилася фильм Рязанова - Гараж. Такого хадоволення не отримували давно. Настільки цікавий фільм. Можливо, я диття ще тих часів. Це було справжнє кіно. Кожний раз живлюся як вперше.

Понравился ответ? Поделись:

Шайба:
7
Какой твой максимальный рост на каблуках?
Эрика:
173 + 13\15 см, якщо я на каблуках. Висока. :)

Понравился ответ? Поделись:

Леся:
6
Здравствуй , Эрика ! Я очень тебя люблю ! Ты талантливая певица и просто хороший человек. Мне хочеться задать тебе вопросы : в , то время как ты болела к тебе приходили твои друзья или люди , которые близки тебе?Любишь ли ты отмечать празник влюбленных?Увы хочеться узнать как дела в Казахстане ли скоро выйдет новый мюзикл? Спасибо за ответы!
Эрика:
Нещодавно перехворіла. І все ще не дуже здорова.
Друзі приходили. Вони в мене класні. Вони або взагалі не приходять, бо зайняті, або приходять всі разом.
Іноді похворити корисно, щоб побачити, хто справжній друг. Дякую вам, що ви в мене є!
Я вважаю, що це комерційне свято. Я досвітчений скептик. Я не відношу це до свят, в які я вірю. На нас впливає амеріканізація.
Там не все склалося. Якщо друзі з Казахстану вирішать познайомити українців з мюзиклом, то ви його побачите. Але це був класний досвід.

Понравился ответ? Поделись:

Юра:
5
Любишь КВН? какие любимые команды?
Эрика:
Ми всією сімєю захоплювалися КВН. А потім його витиснули Камеді, якого вже також більше майже нема.

Понравился ответ? Поделись:

Любов Васильєва:
4
Як на твою думку, що необхідно щоб добитися своєї мети... мети у житті? Та шо робити, порадь будь ласка - що робити коли ти віриш що в тебе вийде, а твої рідні ні(
Эрика:
Твої рідні - найважливіші люди в твоєму житті. Вони завжди бажають тобі кращого. Можливо, вони бажають тобі легшого шляху. На твоєму місці я б робила так, як ти хочеш. Батьків треба поважати, але це твоє життя. Спробуй!
Завжди є перешкоди. Іноді не можеш знайти пояснення, чому так тяжко. Це випробування для того, шоб ти ставав сильнішим і кращим. Не здавайся, працюй, йди вперед. Слухай себе, вір у себе.

Понравился ответ? Поделись:

РРР:
4
В клипе "Вболивай" тебя можно увидеть только ловящие и кидающей дальше футбольный мяч. А были какие-то курьезы во время съемок?
Эрика:
Відзнялися за 15 хвилин. Прийшла, попала мячем у голову режисера... :)

Понравился ответ? Поделись:

Юрєц:
4
Привіт! Скажи Ерічко будь-ласка, а чому саме у США буде запис нового треку? Чи пов*язано це з майбутніми перспективами , як то кажуть "За бугором" працювати і покоряти сам Голівуд?;)
Эрика:
Абсолютно правильно. Це з тим і повязано. Всі гвоорять, що це нереально. Все реально. Треба пробувати.
Не пробувати і сидіти, думати про те, що ти міг зробити... Краще докласти зусилля.

Понравился ответ? Поделись:

Martaky:
4
І знову привіт з Червонограда !) У мене таке питання: як тобі знову повертатися в Америку після декільеох років, що минули від Американського шансу?? З ностальгією відносишся до того часу??
Эрика:
Амеркианський шанс був давно. Я ще підлітком була. Зараз я серйозно відношуся до поїздки. Часи були класні. Хочеться стати назад тією дитиною. Було прикольно. Я вдячна проекту, що він був в моєму життя.

Понравился ответ? Поделись:

Степан:
4
Привіт! Перше, що хочеться сказати: "Гарно виглядаєш, красунька". Який найоригінальніший подарунок ти отримувала на День закоханих? Як ти святкуєш День закоханих? Коли очікувати від тебе нову пісню? P.S. Твоя композиція з Денисом Любимовим - хіт...Вітаю з наступаючим (пройдешнім) Днем закоханих. Бажаю тобі знайти свою другу половинку.
Эрика:
Скоро буде нова пісня!!
Найкращий подарунок - робота. Якщо я працюю, мене потребують, це найкращий подарунок для мене.
Дякую, що вам подобається пісня. Досить попсова композиція, на широкий загал. Классна.

Понравился ответ? Поделись:

Анюта:
2
Привет Эричка!!! Боже мой, ты такая... классная, безумно красивая, а поешь как.. восхитительно.. Я тоже очень сильно хочу петь, мне 16 и у меня не чего не получается.. что мне делать??
Эрика:
Для початку треба працювати - ходити на вокал, розвивати голос. Треба зрозуміти, чи потрібно все вам. Це дуже тяжка праця. Зі сторони це гарно виглядає, але це одна сторона медалі. Тому подумай, чит требя це тобі. Якщо ти готова і отримуєш від цього задоволення, то вперед, працюй!

Понравился ответ? Поделись:

Помельникова Ирина:
2
Эрика,привет из Одессы...ты так изменилась внешне.:)волосы отрасли...перекрасилась...У тебя шикарный голос.ты умничка...Какие планы на будущее? Что в личной жизни,есть кто-то?
Эрика:
Дякую.
Плани грандіозні.
Моє серце наразі частково не мені належить. Моя плідна співпраця з Америкою в дечому вирішило питання особистого характеру. наразі сама ще нічого не розумію. Не хочеться злякати цей момент. Якщо все це переросте в щось більше, я з вами поділюся.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (2)

символов 999
  • Гость 11 лет назад

    кто её надоумил перекрасить волосы? темненькая она была яркая, а сейчас никакая.

    Прокомментировать Мне нравится
    • Гость 11 лет назад

      яркость человека зависит от внутреннего мира , но уж точно никак не от цвета волос! Эрика всегда была и осталась яркой , красивой и целеустремленной

      Прокомментировать Мне нравится