Антин Мухарский в гостях у tochka.net

15

Ведущий телеканала ТВИ Антон Мухарский побывает в гостях у tochka.net 26 декабря, 11:00

Антон Мухарски
расскажет о новогоднем шоу "Зеленый огонек", которое канал подготовил для своих зрителей.

Задай вопрос Антину Мухарскому прямо сейчас.

Ответы 32

alex:
1
Антін, а ви особисто вірите в перемогу Майдану? Взагалі, які ваші політичні прогнози напередодні Нового року?
Антин Мухарский:
Доброго дня всім, хто нас дивиться і чує! Починаємо наше, я сподіваюсь, корисне і приємне спілкування!

Ви знаєте, Майдан і те, що відбувається зараз в Україні, це наслідок подій, які в Україні відбувались протягом 300 років. Тобто зараз на Майдані постала нова Січ, яка, як це не дивно і можливо романтично звучить, абсолютно відображує дух і ментальність України – України нескореної, України вільної, України чесної і України правдивої. Проти такої України боролася Московська Імперія протягом 300 років. Наприкінці 18 сторіччя Січ як така була знищена, і Російська Імперія повністю запанувала на території України. Зараз відбувається зворотній процес. Як ви бачите, процес нищення Січі був тривалим, так само тривалим буде і процес відродження Січі. Я певен, що боротьба буде довгою і тривалою. Я не вірю в швидку перемогу – це буде довга виснажлива праця, з битвами, які ми виграємо, і з битвами, які ми програємо. Але треба розуміти, що Січі і Майдану протистоїть могутня путінська імперія, яка відродилася і зараз робить все можливе, щоб нівелювати будь-які перемоги Майдану.

Понравился ответ? Поделись:

slavka:
0
ви не назвали ім'я улюбленого ресторанчику! :)
Антин Мухарский:
Це ресторанчик, який я дуже люблю, він називається «Канапа» на Андріївському Узвозі. Заходьте!

Понравился ответ? Поделись:

news :
0
А чому ви не хочете піпл, що захаває, "підтягувати" до людського рівня?? Я маю на увазі широкі ЗМІ, просто потрібно знайти якісь форми, які будуть цікаві самі такому "піплу". Так, це не просто, але, невже неможливо??
Антин Мухарский:
Неможливо – кажу це так, як є, виходячи з об’єктивного знання специфіки ТБ. Особливо в Україні. Тому що чиновники – це повні тупаки, найбільш тупих і дебільних людей я не зустрічав. Реально тупаки, або кремлівські запроданці, шовіністичне бидло, московські холуї , московські шпіони - називайте, як хочеться. Отак. І як з цього вийти? Ніяк. Створювати свій особистий простір свободи – я ж на цьому наголошую.
Дякую, дорогі друзі! Мені було дуже приємно спілкуватися! До нових зустрічей! Дивіться «Зелений вогник» на каналі ТВі 31 грудня о 20.00!

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Скажіть будь-ласка в вірите в диво на новий рік?Чи гадаєте ви якось,щоб збулися бажання?Розкажіть як?
Антин Мухарский:
Новий рік – це свято, яке починається в дитинстві. Якщо в дитинстві було декілька Нових років, коли ти вірив в диво – то це почуття дива, безумовно, залишається з тобою на все життя. Але я вірю, що чекати дива від природи не треба. Всі дива закладені в нас самих. Якщо ми хочемо створити собі диво, і дуже-дуже в це повіримо – це диво обов’язково станеться. А чекати дива від когось іншого – це трошки інфантильно. Діти можуть чекати. А якщо дорослі чекають дива від президента чи прем’єр-міністра – вони такі ж самі інфанти, як діти, що чекають дива від Діда Мороза. Дорослі мають самі творити своє диво, брати відповідальність за це на себе і дарувати це диво дітям.

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
0
Антин! Но в релизе о вашем новогоднем шоу не нашла фамилий Святослава Вакарчка и проч. культовых музыкантов. То й же Русланы - победительницы Евровидения. Они что, на Мадане очень заняты? Не захотели на ТВі?
Антин Мухарский:
Руслану ми запрошували на зйомки, але ж ви бачите, що вона була настільки зайнята останнім часом процесом на Майдані, що, на жаль, не знайшлося часу, щоб взяти участь у нашому шоу. Так само і з Святославом Вакарчуком, який погодився взяти участь. Але останній день зйомок припадав на 24 листопада, а саме тоді Святослав разом з «ОЄ» прилетів до Києва і на наступний день знову поринув в Майданне життя. Зйомки відбувались в листопаді, тому ті, хто зміг, той приїхав. Всі підтвердили, але просто фізично не змогли взяти участь в зйомках в наші знімальні дні. Бо це велика студія, це купа апаратури, це купа творчих і інженерних спеціалістів. Ми не можемо городити студію заради одного артиста, наш бюджет цього не витримує. Канал не може собі це дозволити в фінансовому плані, бо це дуже дорого.

Понравился ответ? Поделись:

dandy:
0
Здавствуйте! А Вы, Антон, кого сами любите больше всего из украинских исполнителей. Спасибо.
Антин Мухарский:
Я більш за все люблю «Братів Гадюкіних». Це гурт, з якого почалась українська модерна музика. Це фантастичний проект, який проявив справжнє українське життя, з його проблематикою, іронією і самоіронією. Такого рівня мистецької напруги, громадянської, інколи трохи радикальної, живої пульсуючої думки в історії української музики ще не було. Можливо, буде. Але «Брати Гадюкіни» - це намбер ван.

Понравился ответ? Поделись:

masha:
0
Добрый день! Антон, Вы - националист?
Антин Мухарский:
Так, я – націоналіст.

Понравился ответ? Поделись:

Майдан:
0
Антін, вітаю! А чи не було такої ідеї - зробити таке новорічне шоу, але на Майдані, ну, і провести його в прямому ефірів на ТВі. Мені здається, було би круто. І, до речі, хто із тих артистів, хто буде виступати в Зеленій лампі - хто з них виступав на Майдані? Дякую
Антин Мухарский:
На Майдані виступали майже всі, хто брали участь в нашому новорічному шоу. А зробити будь-яке шоу – це купа попередньої роботи, це світло, артисти. Це дуже виснажливо, це забирає дуже багато часу, енергії і сил. Щоб зробити будь-яке шоу, будь-яку продукцію на ТБ, треба докласти максимальну кількість зусиль, ресурсів і коштів. Тому ми подумаємо над такою можливістю, подивимось, як це шоу пройде на ТВі. І подумаємо про те, щоб можливо дійсно перенести це шоу на Майдан. До речі, непогана ідея, дякую!

Понравился ответ? Поделись:

Кекс:
0
Добрый день, Антин. Мне навиться ваш стиль, - общения, одежды, поведения. НО не боитесь ли вы, что вас не будут вопринимать серйозно? Нельзя, наверное, всю жизнь быть балагуром? Или можно? И про "Вогник" - а почему до, а не после Нового года? Огоньки же всегда начинались после боя курантов?
Антин Мухарский:
Почну з останнього: так вирішило керівництво – поставити шоу до Нового року. Чим це викликано, я не знаю, бо ми розраховували на те, що «Вогник» буде дві години до Нового року і дві години після. Але керівництво прийняло інше рішення. Я думаю, що він ще буде повторюватись багато разів впродовж новорічних і різдвяних свят.
Я взагалі не думаю, як мене сприймають. Мені це байдуже. Я є такий, який я є. І про те, що думають про мене люди, як вони сприймають, як вони дивляться – мені не те що нецікаво, я вже не звертаю на це уваги. Просто я є такий, який я є.

Понравился ответ? Поделись:

1234:
0
Як вам працюється на ТВі? Ви знаходите спільну мову з генпродюсером, який є громадянином Росії (ви ж до росіян ставитеся трохи скептично чи не так))?
Антин Мухарский:
До москалів я ставлюся скептично. До москалів, кацапів, хохлів і малоросів я ставлюся скептично. До росіян я ставлюсь нормально. Росіяни стоять на Болотній Площі, росіяни приїздять до Києва і захоплюються Майданом. А от москалів, імперських, великодержавних шовіністів, чесно вам скажу, я недолюблюю. А Вадим Гарнаєв є росіянином, це людина, яка працювала на опозиційному каналі «Дощ» і є серйозним фахівцем в галузі ТБ. А фахівці з фахівцями завжди знаходять спільну мову. Канал ще в стадії доформатування, за цей рік відбулося так багато різного, що ще важко випрацювати правильний постійний алгоритм. Телебачення – це виробництво, це щоденна праця, це не творчість. Як на заводі: прийшов – видав продукт. Зараз канал ще набуває сталих форм свого буття, так що все ще в процесі роботи.

Понравился ответ? Поделись:

Alishka:
0
Здравствуйте! А Подеревянский будет у вас на Новый год? Может, почитает что-то новоое?
Антин Мухарский:
До речі, є багато поетів, які могли б дійсно запалити на Новий рік. Ні, Подерев'янського не буде. Будуть співаки, з людей, яких ми запрошували просто поговорити про якісь події, буде Володимир Бебешко, гурт «The Вйо», Олег Скрипка, Олексій Залевський, Віктор Придувалов, Володимир Горянський – у нас є така рубрика з нашими гостями, в якій разом з нашими гостями можна згадати якісь знакові для української культури події.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
0
Антин! У вас очень хорошо получается "Зеленая лампа":) Есть ли планы росширения горизонтов, так сказать и выхода подобных шоу, может быть, на других каналах?
Антин Мухарский:
Поки що ми не думали над цим, ми були зосереджені на «Новорічному вогнику». Потім пара тижнів відпустки і можливо знову запуститься механізм такого жвавого креативу і «Зелена лампа» набуде якогось нового дихання.

Понравился ответ? Поделись:

Христя:
0
Антон (можно, я буду на русском, вы же нормально относителсь к русскоязычным?)), расскажите, пожалуйста, что будете делать, когда все умные гости для Зеленой лампы закончаться?)
Антин Мухарский:
Коли всі гості закінчаться – ми закриємо програму.

Понравился ответ? Поделись:

Стельмашов:
0
Скажите, за кого голосовать? Вы лично видите - за кого? Я помню, Орест Лютый выступал когда-то на виборах со Сводобой. Вы продолжаете им симпатизировать?
Антин Мухарский:
А чого ви весь час хочете за когось голосувати? Голосуйте за себе, голосуйте за свій особистий простір свободи. Беріть ініціативу. Не делегуйте нікому повноваження, які ви здатні виконувати самі. Почніть з малого – примусьте ЖЕК вчасно прибирати у вашому будинку, вчасно фарбувати панелі в будинку, бути відповідальним за гарячу і холодну воду і т.д. Потім перейдіть до районної влади. Я зрозумів одну базову річ: не треба на когось покладатися. Що прийде хтось, за кого я проголосував, і щось за вас зробить – облишайте цю історію і беріть на себе відповідальність за все, що вас оточує.

Понравился ответ? Поделись:

орда:
0
Антін, а Орест Лютий зараз працює над якимись новими піснями? Якщо так - розкажіть. Дякую.
Антин Мухарский:
Так, дорогі друзі, у лютому вийде другий альбом Ореста Лютого, який буде називатися «Люта українізація». Події в Україні якраз сприяють до подібної творчості.

Понравился ответ? Поделись:

artem :
0
Здауствуйте, Вы же еще и книги пишете? Как вы все успеваете?
Антин Мухарский:
А вот так – успеваю. І книжка вийде наступного року. Ця книга була написана ще в 1999-2000 р.р. і навіть була видана в 2003 році у видавництві «Клуб сімейного дозвілля». Це книга про подорож молодого артиста на Захід – до першого свідомого зіткнення з західною цивілізацією. Я побачив, що це дуже актуальна книжка і для цього часу. В лютому я планую її трішечки переписати, доповнити новими деталями і в принципі до нового «Форму видавців» видати. Це страшенно неполіткоректний роман.

Понравился ответ? Поделись:

korneychuk:
0
Антін, доброго дня. Розкажіть, будь ласка, яке саме заняття вам до душі найбільше - вести Зелену лампу, співати як Орест Лютий, займатися Жлобологією? Можливо, будете освоювати якісь ще нові напрямки? Дякую за відповідь.
Антин Мухарский:
Ви знаєте, мені багато хто про це каже. Я зрозумів одну важливу річ – я живу за часів другого українського відродження. Так багато білих плям, які не заповнені, є вакуум. Зокрема для мене був очевидним вакуум соціально-активного мистецтва в Україні. Я не чекав милостей від природи – ми з однодумцями взяли і створили проект вільних художників, на базі якого було створено проект «Жлобологія» і ще ряд художніх мистецьких проектів. Я відчував брак в українській радикальній прозі, я зрозумів, що в принципі можна заповнити і цей вакуум. Я не хочу порівнювати себе з Леонардо да Вінчі – не доріс. Але я відчуваю себе людиною Епохи Відродження, така людина має бути широким гравцем на будь-яких різних полях – літературному, художньому, музичному. Те, що кажуть, що ти маєш мати один фах і бути фахівцем в одній області, – це теж радянський пережиток. Бо світ цікавий, час цікавий, жити цікаво. Все прекрасно, треба просто боротися за те, щоб цей світ був якомога різноманітнішим, бо злі сили не сплять.

Понравился ответ? Поделись:

tata. :
0
Антин. А вы сами где Новый год будете встречать? Спасибо за откровенность!)
Антин Мухарский:
Я буду його зустрічати зі своїми дітьми, дуже сподіваюся. З батьками, з родиною, в сімейному колі – тут в Україні.

Понравился ответ? Поделись:

Поетка:
0
Антін, вітаю! Оксана Забужко категорично не сприймає вашу Жлобологію, Вона вважаю, що вони рекламуєте, популяризуєте це ганебне явище. І воно не варте такої уваги. Я з нею солідарна. Що ви можете на ці закиди відповісти?
Антин Мухарский:
Оксана має право на свою точку зору, але вона хибна. Читайте «Жлобологію» і Ви зрозумієте, що це хибна точка зору. Цей проект якраз робить нас сильнішими, він дозволяє нам мати право дивитись правді в очі. Тільки раби не хочуть бачити правди, тільки раби і уроди відвертаються від свого зображення. Але, якщо подивитись і сказати: «Так, я хворий. У мене є проблеми» – вже з констатації правдивого погляду на самого себе і на свої проблеми народжується наступний крок. Це намагання зрозуміти панацею, або принаймні рецепт одужання. Тому «Жлобологія» – це діагноз хвороби, а суспільство – дуже хворе.

Понравился ответ? Поделись:

vtiutiun :
0
Здравствуйте. На самом деле людей, которых вы считаете жлобами - 90%. Может не стоит быть таким категоричным и считать себя - избранным? не всем же быть профессорами и кандидадами . Чесно говоря, немного обидно... Вы - воспитываете комплекс неполноценности у нормальных людей! Подумайте над этим
Антин Мухарский:
Ау, товарищ, послухайте мене: я нікого не вважаю жлобами. Я починаю з себе: я – жлоб, ви – жлоб, всі – жлоби. В кожному з нас живе жлоб, всі ми хворі на цю хворобу. Я нікого не розділяю на жлобів і не жлобів. Я борюся із жлобом в собі. А ті, хто не вміють або не хочуть читати, не чують, зомбовані різними дебілізуючими факторами як ТБ або російськомовні газети, які існують на шовіністичні московські гроші, вони не мають вух, вони не мають розуму, вони не мають серця. Вони не хочуть бачити нічого – вони живуть в якомусь зомбованому світі, відповідно, бачать цей світ через якійсь зомбоящик. Цей проект розрахований на людей з інтелектом. На людей, які хоча б можуть взяти книжку і зрозуміти проблематику проекту. А не для поверхневих слухачів і глядачів. Тому якщо ви ще не втратили навичок до читання, візьміть цю книжку, подивіться. Я не є професором або кандидатом. Я нікого не розділяю, я кажу одне: суспільство дуже сильно хворе. І я також, як частина цього суспільства є хворий. Я діагностую цю хворобу разом із людьми, які належать до мистецького або культурологічного шару. А от що робити далі? Будемо вирішувати.

Понравился ответ? Поделись:

muzyka :
0
Антін, я вже прочитала про ваше новорічне шоу і буду його дивитися, бо, очевидно, воно буде цікавим. А що особисто слухаєте із того, що буде "крутитися" на ТВі на Новий рік?Дякую
Антин Мухарский:
Дякую! Ви знаєте, останнім часом я взагалі не дивлюсь ТБ, не слухаю радіо, бо я вже трошки пересичений інформацією. Я волію залишатись наодинці і аналізувати стан свого буття і свого розуму, я не потребую додаткових допінгів у вигляді музики і кіно. Я вже досить, як-то кажуть, «молодий чоловік похилого віку». Мої баки вже заповнені музикою повністю. Коли я хочу щось послухати, в мене є альбом збірка Gogol Bordello. От коли я хочу якоїсь музики або драйву, це єдиний альбом і єдина музика, яку я зараз можу якось дозволити собі слухати.

Понравился ответ? Поделись:

grad :
0
Добрый день, Антин! Можно, я задам нескромній вопрос? Как долго вы будете работать с ТВі? Вам там вообще нравится? Может, перейти на более топовый канал? Или ваш формат там - неформат?
Антин Мухарский:
Ми будемо співпрацювати з каналом поки вистачить сил. Зараз закінчується цикл "Зеленої лампи", якщо ми продовжимо контракт – то продовжимо. Для мене робота на ТВ – це не робота, це шлюб по коханню. В мене достатньо інших засобів для існування, тобто я не залежу від грошей і якихось установ. Я роблю тільки те, що я хочу робити сам, на мене не діють закони корпоративного придушення. Я – вільна людина в абсолютно всіх аспектах, я роблю тільки те, що я хочу робити. Як тільки канал ТВі не дозволить мені це робити, я скажу: «Дякую, ми закінчили наші стосунки».

Понравился ответ? Поделись:

magnat:
0
Антон! Вы молодец! Никого не слушайте и идите своей дорогой. Банальный вопрос - о творческих планах:)
Антин Мухарский:
Я вже говорив, що наступного року планується другий альбом Ореста Лютого – «Сувора українізація». Поки альбом буде готуватись до виходу, я планую взяти творчу відпустку і перевидати-переформувати свій роман, який буде називатись «Ай эм нот раша». І на квітень-травень у нас планується вихід документального кіно по проекту «Жлоб-арт» – це великий фільм, який буде пояснювати, з чого цей проект починався, як він продовжувався і як він закінчився. 1 грудня ми знімали виставку в Мистецькому Арсеналі, якраз після побиття студентів, коли в країні все змінилось, і Іван Семесюк – геніальний художник-жлобіст, сказав, що здається, що закінчилась сама епоха жлобства. Те, що відбувається на Майдані, – це антіжлобська революція. Революція проти тих покидьків, які впродовж 8 років, різноманітно буяли в Україні. Дійсно з 2005 по 2013 рік жлобство в Україні розквітло так буйно, що стало явищем, яке ми зафіксували.

Понравился ответ? Поделись:

Ганя:
0
Антін, браво! Ваші слова - як джерельна вода в пустелі. Дуже шкода, що ви - практично персона нон-ґрата на центральних каналах України.. А саме ви, на мій особистий погляд, мусили б там вести щоденні просвітницькі передачі. Скажіть, особисто ви вірите, що такі люди як ви, врешті-решт, опанують інформаційний простір країни. Бо так виглядає, що зараз ви перебуваєте в якійсь резервації. і вашу думку, ваші погляди і переконання можуть чути і бачити дуже обмежене коло людей. Втім, не дивлячись ні на що - ви молодець!Тримайтеся!Слава Україні!:)
Антин Мухарский:
Поясню: ТБ створюється для масового глядача. Культура - це той тоненький прошарок, в якому існують в кращому випадку 1-5% населення. Більшість населення книжок не читає, на виставки не ходить, гарне кіно не дивиться – перебуває в такому стані середньостатистичної людини-споживача. ТБ – це виключно масове мистецтво, розраховане на середній і посередній рівень сприйняття взагалі. Будь що пов’язане з тим, що людина не розуміє, відразу дратує. Тому велика кількість культурологічних програм на ТБ апріорі неможлива. Всі великі канали працюють, вибачте я буду вживати ту термінологію, яка вживається на каналах, з «ботвою» і «біомасою». Це реальна термінологія, яку ставить керівництво. Якщо ви думаєте, що керівництво думає про просвітництво – ні. Піпл «хаває» серіали «Одноглазый на зоне», «Улицы разбитых фонарей», - і піпл будуть цим годувати. Піпл будуть годувати тим, що він «хаває» - вибачте за певний цинізм. Але про всяк випадок знайте, що всі, хто керую центральними каналами – страшні циніки. Чим більше піпла-ботви-біомаси, що «хаває» всяку гидоту, тим більше буде каналів, які будуть це розповсюджувати. Це зворотній процес. Можу привести аналогію. Наприклад, є зоопарк – там тварини не обирають, що їм їсти. Таким великим зоопарком був Радянський Союз – народ годували тим, що він мав споживати, і він це споживав. Це стан раба. Вільна людина від раба відрізняється тим, що вона сама обирає для себе їжу, я говорю не про матеріальну їжу, я кажу про їжу духовну. Людина обирає, що читати, що дивитись що слухати – це називається творча дієта. Тільки скотина жере те, що їй дають, слухає те, що їй вкладають в вуха і дивиться на те, що їй вкладають в очі. Це скотський рабський стан людини. Всі ЗМІ намагаються увігнати людину у цей скотський стан тварини, барана, дібіла, яким керують ті, хто сидять на горі. Тому, люди, браття українці, не дивіться телевізор, не будьте баранами, не ставайте бидлом, скотами, яких поведуть на забій. Будьте людьми!

Понравился ответ? Поделись:

Римма:
0
Расскажите, пожалуйста, о своем новогоднем шоу подробней! Спасибо!
Антин Мухарский:
Наше новорічне шоу замислювалось як певна історична ретроспектива – історичних, емоційних подій та музики 23 років незалежності. Концепція нехитра. Але виходячи з того, що ми не мали великих коштів, медійних і технічних ресурсів, ми обрали концепцію, яка задовольнить всі складові цього проекту. По-перше, це 23 українських артиста, до яких ми зверталися за однієї умови – якщо цей артист випустив хоча б один повністю україномовний альбом, він може вважатись україномовним. Є багато артистів, які співають російською мовою, – у них, Слава Богу, все в порядку. Вони світяться на інших каналах, їх з радістю запрошують, або ж і не з радістю, але запрошують на різні новорічні ТВ-шоу і т.і. Підкреслюю: це українській Новий рік, в якому будуть брати участь виключно українські артисти, які належать до української парадигми. Це здебільшого живі гурти, які грають наживо. Серед виконавців, які співають під «мінус» – це Віктор Павлік, як знакова фігура початку 90-х років, і Оля Юнакова – в свій час королева програми «Територія А». Ми свідомо обмежили використання фонограм, «плюсів» і інших телевізійних речей, а зосередились саме на живому, справжньому, лайфовому виконанні – таким був наш критерій відбору артистів. Слава Богу, майже всі артисти відгукнулись. А ті, кого ми, на жаль, не змогли долучити, вони теж погодились, але ми були поставлені в рамки – було лише три знімальні дні. Наприклад, Кузьма ніяк не міг фізично бути в цей час на зйомках. Тому цього разу у нас не вийшло попрацювати, думаю, наступного разу вийде. Але в принципі всі є, кого ми любимо, кого ми шануємо, всі, хто тримає марку справжнього українського артиста.

Понравился ответ? Поделись:

nik:
0
А почему нет Иво Бобула, Сандулесы, Оксаны Билозир в вашем Огоньке - вони ведь тоже были популярными 20 лет тому назад!
Антин Мухарский:
Здається, я вже пояснив. Ми починаємо від альтернативної музики, яка була альтернативною в 89 році. Для мене особисто українська сучасна модерна музика почалась з «Червоної рути» 89 року. Коли вперше ми почули «Братів Гадюкіних», Андрія Миколайчука, Сестричку Віку, «Кому Вниз» і т. д. Ця історія і традиція модерної української музики була закладена в концепцію цього Нового року.

Понравился ответ? Поделись:

Анна Ш.:
0
Здравствуйте, Антин. Прочла о вашем "Зеленом огоньке", очень навится сама концепция. Скажите - это вы такое придумали? И кто подбирал исполнителей? Они вживую будут петь на ТВі?
Антин Мухарский:
Я вже відповів на це запитання. Так, концепція належить мені. Гурти будуть співати все наживо. Наша група підбирала всіх виконавців.

Понравился ответ? Поделись:

Олекса:
0
Доброго дня! Я від самого початку дивлюся Вашу "Зелену лампу" і вона мені дуже подобається! Дякую, Антін, за таку гарну передачу! А ще щось ви плануєте подібне робити на ТВі,можливо, з літературним чи музичним ухилом?
Антин Мухарский:
Ви знаєте, ми ще не говорили про нашу подальшу співпрацю з каналом ТВі. Закінчується цикл «Зеленої лампи», закінчується «Зелений вогник». Я планую взяти хоча б два тижні відпустки, тому що трішечки перевантажився на роботі. А потім у лютому ми повернемося до цієї розмови. Взагалі в планах у нас було зробити програму про українське кіно, з демонстрацією тих фільмів, які перемагають на конкурсах світового рівня. У нас вже досить стала і гарна школа короткого метру. На мою думку, мало анонсуються фільми, які зараз фінансуються нашим управлінням кінематографії . Є досить непогані фільми, тому ми зосередились саме на сучасному українському кіно. Я думаю, якщо все складеться добре, така програма вийде в новому році.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Яка ваша улюблена страва?Чи любите готувати?
Антин Мухарский:
Готувати я люблю дуже. Я кожен день готую щось нове, щось вигадую. Я це серйозно кажу. Для мене це певний ритуал. На вечір, коли я голодний у мене є два варіанти. Коли у мене вже немає сил, я заходжу до улюбленого ресторанчику і з’їдаю там щось, що мені подобається. Або другий варіант – заходжу до супермаркету, обов’язково придумую собі якусь страву, яку буду готувати, купую продукти і готую. Страву з’їдаю, а рештки викидаю. Я ніколи не їм, то що залишилось з іншого дня. Тобто це має бути приготованим прямо зараз і тут. Улюбленої страви немає. Кожен день у мене своя улюблена страва. Іноді хочеться риби, іноді хочеться м’яса, іноді якийсь салат. А так щоб улюблена-улюблена страва – такої нема.

Понравился ответ? Поделись:

Марія:
0
Чи знаєте ви якісь іноземні мови?
Антин Мухарский:
Так, я знаю російську і англійську мови. Особливо я люблю спілкуватись англійською – занурюватись в справжнє середовище в Америці, Англії. В Голландії всі розмовляють англійською, у Франції це проблематично – французи не люблять англійську, коли ти розмовляєш англійською, вони роблять такий вираз, наче від тебе тхне французьким вонючим сиром :) Англійську знаю достатньо для того, щоб порозумітись з людьми на вулицях, за барною стойкою, обговорити якісь культурологічні або геополітичні питання.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999