Группа С.К.А.Й.

3 16

Группа С.К.А.Й. отправилась в концертный тур с долгожданным четвертым студийным альбомом «Край неба». Сольный концерт в столице состоится 16 мая в клубе «Юность».

Новая концертная программа группы включает в себя песни из нового альбома и, конечно, проверенные временем хиты, исполненные в новом звучании. Участники группы сохраняют интригу и готовят для своих зрителей сюрпризы.

О туре, новом альбоме и о киевском концерте музыканты расскажут 29 апреля в 12.00.

Успей задать вопрос группе С.К.А.Й. прямо сейчас

Ответы 67

Соня:
11
какой самый запоминающийся подарок вы получали от фанатов?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Нам часто дарують різні іграшки, різні фенічки, але найбільше нам подобаються торти з Одеси, які нам дарують наші прихильниці в Одесі, вже протягом 8 років.
Олександр: На 10річча нам подарували торт, приблизно 40смх25см - я його собі забрав і сам з’їв, нікому не дав.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
9
На какой вопрос вам всегда хотелось ответить, но его никогда не задают?
Группа С.К.А.Й.:
Купа таких питань :) Наприклад, як ми себе почуваємо? Навіть неможливо чітко сказати. Як правило, є якийсь стандартний набір питань, які постійно задають.

Понравился ответ? Поделись:

Соня:
9
у артистов мало свободного времени,но все же,расскажите как проводите выходные? как предпочитаете отдыхать?
Группа С.К.А.Й.:
З сім’єю, з дітьми - звісно, треба приділяти увагу. Інколи це спортзал, можемо з друзями подивитися футбол. Іноді може бути студія на вихідних або репетиції.

Понравился ответ? Поделись:

Ира:
7
Часто ли вы врете? Что вы думаете о своих недостатках?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Кожна людина бреше в тій чи іншій мірі. Звісно, я докладаю максимум зусиль, щоб це було дуже рідко. Сказати: "Ні, я ніколи не брешу" - це вже відверта брехня. З недоліками я також намагаюсь боротись, їх багато.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
3
повлияла ли нынешняя ситуация в Украине на вас лично и на ваше творчество? В чем это отразилось?
Группа С.К.А.Й.:
Ця ситуація в Україні вплинула на всіх людей - лише дерев’яний Буратіно нічого не відчув. Ми прийняли участь в флеш-мобі на пісню "Ми разом, мы вместе", ця пісня була написана ще два роки тому, але саме зараз ця пісня виявилась дико необхідною. Люди, слава Богу, відгукнулись, не полінувались виїхати за місто і зробити це коротке відео. Таким чином ми зробили флеш-моб, спрямований на те, щоб об’єднати всіх українців – україномовних і російськомовних. Абсолютно всіх. Нам треба бути разом, ми всі українці. У нас одна країна Україна, нам треба на ній жити, це наша земля, не треба розмежувати і розділяти.

Понравился ответ? Поделись:

Андрей:
3
Привіт хлопці) Таке питання чи будуть в альбомі раніше виконані вами пісні які так і не записані типу невимушено і тд) Ну хотілося дізнатись коли плануєте на захід зокрема цікавить Рівне))
Группа С.К.А.Й.:
Таких пісень не буде, будуть схожі. Саме ця пісня була записана дуже давно, в період, коли нам було це цікаво. Можливо, ми ще повернемось до цього напрямку, а можливо і ні. Ми багато чого плануємо - у нас величезні плани, але в теперішніх складних обставинах важко щось сказати точно на сто відсотків. Є деякі точні дати, а є деякі неточні. 16 травня – у нас концерт-презентація і Києві. Коли будемо точно знати про інші міста та дати - ви це побачите на нашому сайті та в наших соцмережах.

Понравился ответ? Поделись:

Любопытная:
2
Вопрос к Олегу Собчуку.Олег,Вы принимали участием в проекте " Страсти на паркете "(ТРК Украина) Назовите,пожалуйста,хореографа,который ставил вам танец так называемый модерн для первого прямого жфира.
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Модерн ставив нам Назар – прекрасна, чиста душею людина, прекрасний хореограф. І музика, і танець – все було просто супер. Ми з дружиною станцювали цей танець на одному подиху, хоча тренувались дуже сильно і довго. Я ніколи не думав, що танцювати навіть прості елементи так важко - танець вимагає неймовірних зусиль і переживань. Не дивлячись на те, що ми ніколи в житті цим не займались, то вийшло дуже непогано. Особливо мені сподобалась музика, на яку був поставлен танець – це Bon Iver.

Понравился ответ? Поделись:

Алінка:
1
Привіт усім! Хлопці, скажіть будласка з ким з відомих людей в дружити або товарищуєте у повсякденному житті?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Підтримуємо зв’язок з Фаготом, з Фозі, я дуже поважаю Сніжану Єгорову… З музикантами ми колеги по цеху, у нас є така музична солідарність. Це неможна назвати дружбою, це просто якась солідарність.

Понравился ответ? Поделись:

Дарина:
1
Есть ли у вас какие-то правила или принципы, от которых вы никогда не отходите, не при каких обстоятельствах?
Группа С.К.А.Й.:
Правила і принципи є. Вони стосуються головного принципу – не зраджувати самого себе. Принаймні намагатися.

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
1
Что вы сейчас слушаете в плеере?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Я люблю Інді-рок. Класна команда 1975, слухаю Damien Rice, Стинга, Kings of Leon, Perfect Circle, U2, Торі Амос, Земфіру… і ще дуже багато.

Понравился ответ? Поделись:

lica:
1
Hello. What TV-channel do U watch the most often? And do you listen to Radio-Era station?
Группа С.К.А.Й.:
Звісно, я іноді слухаю радіостанції. Часто дивлюсь ТВі, П’ятий канал, 1+1 – зараз дивлюся практично всі українські канали, які показують новини. Тому що російські канали новини не показують – там просто КВН.

Понравился ответ? Поделись:

Віталій:
1
Чи плануєте ви створити лейбл в підтримку нових артистів, як колись вас підтримала Лавіна Мюзік?
Группа С.К.А.Й.:
До речі, була така ідея. Вона з’являється у багатьох людей, зайнятих в цій справі - є бажання допомогти молодим виконавцям (а можливо, хтось хоче заробити). І хто має до цього тягу, той цим і займається. З часом, коли ви працюєте, ви починаєте розуміти багато речей, про які не знають молоді виконавці. До речі, Едуард Клім, який нами колись опікувався, - він був зіркою хеві-металу в Україні в свій час.

Понравился ответ? Поделись:

Тоха:
1
будут ли какие-то сюрпризы на киевском концерте 16 мая? расскажите смешной случай с гастролей
Группа С.К.А.Й.:
Будуть сесійні музиканти, можливо дует. Зіграємо багато пісень - як відомих, так і нових. Деякі пісні будуть звучати досить незвично.

Понравился ответ? Поделись:

Коля:
1
на что бы Вы никогда не согласились ради денег?
Группа С.К.А.Й.:
Ніколи б не погодились зробити погано своїй родині, нанести якісь погані наслідки собі і своїй країні.

Понравился ответ? Поделись:

Аркадий:
1
Привет! ) Почему альбом назвали "край неба"?
Группа С.К.А.Й.:
Тому що це якесь таке місце, де хотілося б побувати. Це сполучення слів дуже гарно звучить, а пісня, на нашу думку, заглавна в цьому альбомі. Вона нам дуже подобається, дуже гарно звучить. І дуже гарну обкладинку Олег придумав.

Понравился ответ? Поделись:

alina:
1
как часто вы отдыхаете заграницей?в каком городе любите больше всего бывать?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: За кордон навіть не було часу поїхати протягом року, я давно не відпочивав. Ми були в Польщі – працювали і відпочивали.

Понравился ответ? Поделись:

Марина:
1
Здравствуйте, ребята! Расскажите, пожалуйста о Вашей первой любви! Когда это было? Помните ли Вы имя возлюбленной? Общаетесь ли до сих пор?
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Ми не спілкуємось зараз на даний час, на жаль чи на щастя, не знаю. А імена я всі пам’ятаю. Їх було три – в дитячому садку, в школі, в університеті.
Олександр: А у мене все чудесно, в мене перша любов – це жінка. Ніяких більше любовей не було.

Понравился ответ? Поделись:

анна сергеевна:
1
где можно встретить вас в повседневной жизин и взять афтограф?
Группа С.К.А.Й.:
Олександр: Я часто їжджу синею гілкою в метро - чекайте :)
Олег: Я часто буваю в SkyMall. Дружина без мене не може купляти речі, тому що їй важлива моя думка.

Понравился ответ? Поделись:

Катя:
1
Что влияет на Ваше творчество? Как оно изменилось за последние несколько лет? С кем из зарубежных исполнителей Вы можете себя сравнить?
Группа С.К.А.Й.:
Ну, як зрівнювати? Зрозуміло, що кожен з нас слухає якусь музику, яка відображається на наших думках і творчості, манері виконання. Наприклад, ми часто слухаємо U2. Але так сказати, що ми постійно "деремо" з когось - неможна. Абсолютно все впливає - ситуація в країні, настрій, пора року. Все впливає. Наша творчість, якісний рівень наших пісень істотно зросли, порівняно з попередніми альбомами. Зайдіть в Ютюб і почитайте коменти до наших пісень – нас там з усіма порівнюють. Порівнюйте на здоров’я – просто є команди, на які не хотілося б бути схожими, а є такі – на які навіть приємно бути схожими.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
1
Принимали ли вы участие в событиях на Майдане этой зимой?
Группа С.К.А.Й.:
Ми виступали на Майдані три рази.

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
1
Хлопці, стиль і звучання ваших пісень в новому альбомі кардинально змінився в порівнянні з попередніми. В звязку з чим такі зміни і чи почуємо ми ще від Вас, ліричні пісні як з початкових альбомів, які є просто фантастичними!!! Дякую)))
Группа С.К.А.Й.:
Олег: Дякую за такі слова, вони спонукають творити далі! В новому альбомі є повільні пісні, їх там досить багато, є навіть пісня, яку я називаю "Тебе це може вбити-2", а є пісня на англійському – гарна повільна балада. Неможна сказати, що стилістика змінилась – у нас є і рок, і поп, хто захоче, той почує. Ми працюємо приблизно в одному стилі, у нас досить кардинально змінилося звучання, тому що ми підходимо по-іншому до накопичення матеріалу, нам так більше подобається. Наприклад, 80% відсотків в альбомі записані наживо – таким чином ми передаємо нашу живу концертну енергетику. Нам так більше подобається, ми будемо продовжувати так записуватись

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
0
Здравствуйте, Олег и Александр! Какие сладости вы предпочитаете? Любите ли советские профитроли с белквым кремом и птичье молоко?
Группа С.К.А.Й.:
Олександр: Я дуже полюбляю солодке, їм дуже багато. Коли я раніше приходив в гості до Олега, він від мене навіть ховав все солодке.

Понравился ответ? Поделись:

Аня :
0
Коли ваш альбом зяввиться в соц мережах?
Группа С.К.А.Й.:
В соцмережах альбом з’явиться сьогодні, буквально через декілька годин.

Понравился ответ? Поделись:

Василь:
0
Доброго дня. Чи збираєтесь ви на концерт у Вінниці?
Группа С.К.А.Й.:
Ми збираємось всюди, куди нас запрошують, якщо для цього створені технічні умови.

Дякуємо вам за запитання! Приходьте на наші концерти, зокрема на презентацію нашого четвертого альбому 16 травня. Зберігайте спокій, не панікуйте. Все буде добре – інакше і не може бути. Ми разом, мы вместе Героям слава!

Понравился ответ? Поделись:

Ирина:
0
Часто ли вы уделяете время своим детям? Как вы чаще всего проводите с ними время?
Группа С.К.А.Й.:
Хотілось би частіше, чесно. А час проводимо по-різному - можемо просто грати в хованки або лоскоталки по хаті. Йдемо до розважальних центрів, на прогулянку або на дитячі майданчики. Поки що так.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Что для вас было самым большим открытием в последнее время?
Группа С.К.А.Й.:
Олександр: Мені сподобалась пісня Лани Дель Рей Summertime Sadness - дуже сильний голос, дуже класна музика. Вона у мене в голові звучала декілька тижнів. Не знаю, чи витримав би я такий концерт.
Олег: Я для себе відкрив творчість Bon Iver, мені дуже подобається.

Понравился ответ? Поделись:

Ангелина:
0
Какая программа планируется на концерте 16 мая в Киеве? Это будет что-то новое?
Группа С.К.А.Й.:
Це презентація нового альбому. Будуть нові та старі пісні. Приходьте і послухаєте.

Понравился ответ? Поделись:

Оксана:
0
Какой подарок приведет вас в восторг?
Группа С.К.А.Й.:
Якщо ви прийдете на наш концерт. Для нас найкращий подарунок - це повний зал на концерті, коли ми бачимо щасливі очі, коли люди співають разом з нами.

Понравился ответ? Поделись:

Злата:
0
Олег, как продвигается ваш проект MUZA? Будут ли новые песни? Стоит ли ждать вас в Харькове с ним?
Группа С.К.А.Й.:
Чесно скажу. Практично половину пісень, які планувались з MUZA, я віддав С.К.А.Й. Я зробив це свідомо, тому що С.К.А.Й. для мене основна команда. А MUZA буде тоді, коли я просто сяду і нарешті запишу все, що я хочу записати. Але лише після четвертого альбому. Це буде новий етап - буде і MUZA, і все інше.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
0
Ребята, когда вы приедете в Луганск??? Вас тут очень ждут!
Группа С.К.А.Й.:
Коли запросять. Коли нас запрошують, ми готові їхати хоч на краї світу.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии (3)

символов 999