Эрика в гостях у tochka.net

23

В гости к онлайн-порталу tochka.net придет харизматичная и талантливая исполнительница Эрика. Артистка недавно выпустила неординарный трек "Весь Мир" и готовится презентовать одноименный клип, который тоже обещает быть неординарным.

Что связывает Эрику, Дмитрия Монатика и Ana Baston?

Какие экстремальные ситуации возникали во время съемок клипа Эрики "Весь Мир"?

Как записаться на индивидуальные занятия вокалом с Эрикой?

Какой сюрприз приготовила Эрика всем меломанам Украины в новом телевизионном сезоне?

Об этом и о многом другом ты можешь спросить у нее лично. На самые интересные вопросы Эрика ответит в рамках онлайн-конференции, которая состоится 14 июля в 14:00.

Ответы 21

Анна:
5
Здравствуй Эрика! К тебе несколько вопросов, только если можно, то отвечай на русском языке.Можно ли дарить тебе обувь? Назови пожалуйста свой размер ноги?
Эрика:
Добрий день всім! Ми трошки запізнились, але ми вже тут, починаю відповідати на ваші запитання :)

Я думаю, ти зрозумієш українською, я так думаю, це якійсь твій особливий фетіш, ти любиш ноги та стопи, тому що постійно задаєш це запитання :)
Не варто дарувати мені взуття - я сама можу собі його купити. Але я можу задовольнити вашу цікавість - у мене 38 з половиною розмір ноги.

Понравился ответ? Поделись:

Юліан:
4
Яке була найбанальніше та найбезглуздіше запитання від журналістів в твоїй кар`єрі?
Эрика:
Їх багато було. В більшості випадків не від того, що журналіст неосвічений, просто журналісти не готуються до інтерв'ю - і це їх перша помилка. Можна зайти в інтернет і прочитати інформацію про артиста. Все решта, мені здається, ОК, але основне, що мене завжди вибиває, це питання: "Чому Еріка? Чому такий псевдонім?" Чесно кажучи, вже просто соромно, адже я багато разів відповідала на це запитання. Хотілось, щоб були питання, які можуть задіти (іноді навіть особистого характеру), зацікавити мене, те, що я ніколи не розповідала. І я із задоволенням розповім і поділюсь цим, але якщо це заїжджені теми, то це реально соромно і нудно.

Понравился ответ? Поделись:

Юліан:
3
Привіт харазматична Еріка!Розкрий таємницю в тебе роман з КВН-нщиком Сергієм Середою? До речі чому програма "пінг-понг" так мало проіснувала?
Эрика:
Таємницю свого особистого життя я не розкриваю, на те воно і називається особистим. Передача "Пінг-понг" проіснувала мало по технічним причинам, так склалось життя. Передача мала 5 чи 6 виходів, мені здається, це достатньо. Повірте, надалі будуть набагато цікавіші передачі. Я вже можу офіційно сміло заявити про те, що в новому телевізійному сезоні на каналі М2 я буду ведучою головного хіт-параду України. Це буде зовсім скоро, промо-роліки вже крутяться на каналах, тому чекайте - це буде більш цікаво, тому що це буде зв'язано безпосередньо з музикою, зі справжніми, непідробними рейтингами українських артистів з українським паспортом, тому все буде актуально і дуже цікаво. Чекайте!

Понравился ответ? Поделись:

Марианна:
2
Эрика, песня "Весь мир" замечательная, звучит свежо и по-новому. Планируете ли Вы и дальше сотрудничать с талантливым Димой Монатиком? Вы красавица и многосторонне одаренная личность. Очень хочу видеть и слышать Вас также в роли ведущей. Почему так мало выпусков "Пинг-Понг"-юмор и блеск. Спасибо за Ваше творчество. Любви и удачи во всем!
Эрика:
Дякую Вам за те, що ви оцінили передачу! Передача мала свою родзинку, тому що там був імпровіз. Завдяки моєму прекрасному співведучому Сергію Середі, квнщіку та розкішному ведучому, разом ми просто себе відпустили і цей незапланований імпровізований гумор показав нас з цікавої сторони, ближчої до людей. Дякую Вам! Скоро буде основний хіт-парад України на каналі М2, який я буду вести, в найближчий час я буду тішити вас з телеекранів. Мені дуже приємно, що моя нова композиція "Весь мир" Вам сподобалась! Це для мене зараз найбільша винагорода, адже ця пісня довго лежала у нас "на полках" і прийшов її час. Кілька разів ми починали її робити, але у нас нічого не виходило. В якийсь момент відбулась невеличка пауза у мене в творчості і я вирішила, що саме ця композиція має бути вхідною в новий етап. Дякую, що Ви її зрозуміли, що Ви почули те, що я хотіла сказати! Величезне дякую Дімі Монатіку і Антону Chilibi за цю композицію, за те, що вони повірили в те, що це може бути так і це так і є. Ще раз дякую моїм слухачам за те, що ці мої експерименти, музичні одкровення ви цінуєте і розумієте, що я хочу вам сказати через свою музику!

Понравился ответ? Поделись:

Вікуся:
2
Настюш, а чи є у тебе така страва, яку би ти за жодних обставин не скуштувала? Можливо навіть просто якийсь окремий продукт. І який взагалі в тебе раціон харчування? Дякую за відповідь. Успіхів у творчому та особистому житті! Вітаннячка тобі із Тернопільщини. Чекаємо в гості:)
Эрика:
Привіт Тернопільщині, дуже люблю цей край! Напевно, я б не хотіла куштувати східну кухню, всіляких жучків-павучків - хай собі живе вся ця живність, чого її їсти? Мені їх шкода, вони собі повзали-жили, переживали якусь стадію реінкарнації, для чого їх їсти? Ця харчова екзотика мене не спокушає. Я досить правильно харчуюсь. Звичайно, у мене бувають зриви - раз в три місяці я заїжджаю на "МакДрайв", щоб заточити якоїсь гадості. Але в більшості випадків я притримуюсь певного раціону, не їсти за три години до сну, не їсти після 18.00, адже це перегрузка шлунку, ви себе погано почуваєте і погано прокидаєтесь. Плюс я відмовилась від хлібу, від всіх напівфабрикатів, горішків, чипсів, "Кока-Коли". Я вживаю фрукти, овочі, м'ясо, крупи в дозованій кількості. Можна їсти все, якщо воно правильно приготовлено (від смаженого варто відмовитись) і в правильній кількості - це все індивідуально. Це ваше життя і здоров'я і не варто його засмічувати змолоду. Навпаки його потрібно берегти, щоб в більш здоровому віці кайфувати від того, що ви здорові. Менше хімії і більше правильних продуктів, клетчатки, овочів, фруктів, соків. Плюс, звичайно, здоровий спосіб життя - повинен бути спорт, якесь фізичне навантаження. Це дійсно правильне відношення до себе - я вам цього бажаю.

Понравился ответ? Поделись:

Юліан:
2
Нарешті ми зможемо споглядати на твою присутність в ефірі в якості ведучої!Розкажи про участь у головному параді країни на М2. В яких ще проектах буде неповторний конферанс від Еріки?)
Эрика:
Фрагментарних конферансів буде достатньо. Але глобально я осяду на головному хіт-параді України - я буду його вести, буду вести дійсний реальний рейтинг українських артистів. Це дуже важливо, дуже принципово і правильно, все це органічне зі мною, адже я український артист. Тому чекайте!

Понравился ответ? Поделись:

Сергей:
2
Эрика есть ли у вас любимые книги, фильмы, сериалы?Можете назвать ваши любимые?
Эрика:
В мене багато всього улюбленого є, як у кожної людини, якісь речі, якісь інформаційні джерела, які підіймають настрій в тяжкі хвилини, які дають наснагу, дають порцію гумору. Я обожнюю багато фільмів, я передивилась багато різних стрічок. Кілька улюблених - це, мабуть, "Бійцівський клуб", "Ігри розуму", подобається комедія "Щоденник Бріджит Джонс", різні серіали "Секс та місто", "Californication". Тобто мені подобаються абсолютно різні жанри і їх дуже багато.
Я вибірково читаю. Тому що книга вона завжди більш проникає вглиб, ніж фільм - це правда, що книга завжди краща за фільм. Вона проникає всередину, ти бачиш все так, як ти цього хочеш. Я дуже вразлива людина, тому не можу читати важкі психологічні книжки, наприклад, трилери, щось зв'язане з насильством або книги про війну. Тому я відношусь до цього вибірково і вибираю більш легку літературу. Мені подобається Сергій Лазарєв, Наталя Правдіна, все, що дає позитивний настрій, щось повчальне, що можна використати з користю для себе. Я завжди повторюю, що серія "Трансерфінг реальності" - це саме краще, що може бути для мене.

Понравился ответ? Поделись:

Robert:
2
Эрика а вы не хотите записать новый дуэт с кем-нибудь из ваших фабричных сотоварищей?(Участников Фабрики Звезд 3) И чьё творчество ваших фабричных сотоварищей на данный момент вам больше всего импонирует?
Эрика:
Я над цим не задумувались. Єдина людина, з якою я хочу записати дует, - це Стінг. Мені здається, так буде завжди. Я буду це повторювати і це матеріалізується, я так думаю. Я не можу сказати, що ми з усіма дружимо, адже ми всі живі люди - всі розійшлись, у когось склалась творчість, у когось ні, у кожного свої життєві обставини. Це нормально. Мабуть, поки що не час для дуетів, поки що я зосереджена на собі, на своїй творчості. Треба виходити з тієї творчої кризи, яка була останні два роки, треба з новими силами та новою музикою тішити вас та треба просто бути. Для артиста це найважливіше. А дуети будуть згодом, коли буде для цього відповідний час.

Понравился ответ? Поделись:

Фан:
2
Эрика как вы думаете в чём причина падения вашей популярности?То есть я не хочу вас обидеть вы мне очень нравитесь у вас замечательный вокал и очень хорошие песни, но вам как-то не везёт,вас всё меньше и меньше на нашей эстраде. А вы не хотите записать рок хит, в дуэте со Стасом Шуринсом(вы с ним на Фабрике записывали поп дуэт, но думаю рок дуэт будет ещё круче)?
Эрика:
Дякую за таке питання! Я люблю такі щирі, абсолютно правдиві питання! Дійсно була певна пауза в моїй творчості. Причин цьому було достатньо, ситуація в країні відображається на кожному з нас - це важко просто пережити кожному з нас, вже не говорючі про творчість. В мене було два дуети, пісні були патріотичного настрою - я вважаю, що це теж хороший відрізок творчості, це логічно і правильно. Не було моральних сил зробити щось інше. Думаю, ця пауза була навіть на користь. Адже за ці два роки я мала час багато чого переосмислити, зрозуміти, що я робила не так. Відбувся глибокий самоаналіз особистості та артиста. Композиція "Весь мир", яка нещодавно побачила світ, - це відображення мого внутрішнього світу і тієї музики, яку я хочу робити надалі. Достатньо стандартів і комерційних спроб. Я вважаю, що треба себе відпускати і робити те, що ти дійсно хочеш. Я вірю, що ця пісня - це дійсно новий етап. Тому, я сподіваюсь, що це "падіння популярності" не є чимось глобальним, навпаки - я дуже сподіваюсь, що нарешті я своїми піснями виправдаю вашу віру в мене. Тому ця пауза тільки на користь.
Хочу зробити зізнання: я - не рок-виконавиця, я не фанатію від цього напрямку музики. Зрозуміло, що музичний вплив мого продюсера проскакував в деяких композиціях. Але, чесно сказати, я тяготію в абсолютно інший напрямок - це класика джазу, соул, госпел, правильний ритм і блюз, з якого все почалось. Це я дійсно люблю і роблю найкраще. Тому якихось рок-композицій і дуетів зі Стасом не буде, буде там музика, яку я відчуваю. Настав час бути відвертим і робити те, що є в середині. Тим більше, дует зі Стасом - це вже не актуально, ця сторінка була в моєму житті вже дуже давно. Я бажаю йому тільки щастя і подальшого розвитку! Нехай у нього все буде чудово! І у мене теж все буде чудово!

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
1
Здравствуй Эрика, скажи когда мы услышим, и (услышим ли) твои англоязычные композиции?
Эрика:
Класне запитання! Я вже працюю над цим. За останній час до мене приходила Муза вже стільки разів, вона просто сидить поруч зі мною. У мене є кілька композицій - я вже завершую над ними роботу, це англомовні композиції. Взагалі, в подальшому я хотіла б побільше англомовних композиції в своєму репертуарі. Вони до мене приходять англійською - пісні пишуться на тій мові, на якій вони приходять, і нехай воно так і буде, не треба їх перекладати. Ми переводили пісню і, сказати чесно, мене результат не задовольнив, тому що англійською мовою пісня звучала цікавіше. Пишуться пісні тією мовою, якою Муза приходить. Все буде, зовсім скоро, чекайте! Повірте, все буде супер!

Понравился ответ? Поделись:

Евгения:
1
Эрика, как ты считаешь, какой жизненный опыт обязательно должен получить каждый человек? И какой опыт был для тебя самым полезным?
Эрика:
Це дуже індивідуально. Кожен судить по собі, я не можу судити за вас. Після різкого злету людину дуже різко приземляє донизу - і це дуже корисно. Я дуже вдячна Богу за те, що у мене були важкі періоди в житті, в яких я залишалась одна, без грошей, без підтримки (окрім родини і пам'ятайте про це, сім’я - це найближчі люди, які з вами завжди поруч). Коли знаходишся на дні - це такий стимул стати краще, ніж до падіння, це, напевно, найкорисніший досвід, який може дати тобі життя. Тому не бійтесь труднощів, не бійтесь опинитись в такій ситуації, коли вам задається, що це вже кінець - це тільки початок. І це неймовірний кайф, тому що ти з подвійним бажання, з подвійною силою підіймаєшся вгору - рвеш, доказуєш собі та іншим, що ти можеш, ти можеш ще краще. Це найважливіший досвід, який я пережила в своєму житті. Дуже цікаве питання, дякую Вам за нього!

Понравился ответ? Поделись:

Юрій:
1
Привіт Еріка. Коли буде прем'єра україномовної пісні????
Эрика:
Скоро. Наступна пісня від Еріки буде українською мовою. Чесно. Я сама розумію, що вже давно не було україномовних пісень, тому пісня буде скоро - вона вже в стадії певної підготовки.

Понравился ответ? Поделись:

Лена:
1
Ты знакома с Владом Дарвином ? Как он тебе как артист и мужчина ?
Эрика:
Я знайома з Владом. Він дуже талановитий, всебічно розвинена людина, творча одиниця, особистість, автор та виконавець пісень, І дуже хороша людина. Він класний, побільше б таких людей в музиці і в житті.

Понравился ответ? Поделись:

Юліан:
1
Коли сольний концерт з акустичними версіями?!Чи Ти вже "перегоріла"цією ідеєю?
Эрика:
Не перегоріла, але у нас все так часто міняється. Така творча сфера: сьогодні ми плануємо одне, завтра інше, змінюється ситуація в країні, все впливає, ми не впевнені в завтрашньому дні. Не можна розраховувати на сто відсотків, що твої плани справдяться. Я щиро вибачаюсь за це і сподіваюсь, що Ви розумієте, що не все залежить від нас в цьому житті. Але, я знаю, що все буде! І акустичний концерт, і просто концерт - і взагалі все буде прекрасно! Я настроєна позитивно, у мене дуже багато сюрпризів для вас - найближчим часом ви все почуєте і про все дізнаєтесь!

Понравился ответ? Поделись:

Юліан:
1
Слідкуєш за кількістю переглядів твоїх кліпів в ютубі,кількістю підписників в інстаграмі?
Эрика:
Іноді буває, я переглядаю статистику, але не слідкую за тим, що від мене хтось відписався. Це не визначає популярність, це взагалі нічого не визначає. Так, свого роду це показник, але відштовхуватись від цього не варто. Є дуже багато крутих артистів, у яких, як правило, дуже мало переглядів та читачів, але вони варті більшого - просто їх музику ще не всі зрозуміли. Це не показник, про них ви ще почуєте. Шукайте щось нове та цікаве, що підходить саме вам. П'ять років тому ми не знали, що таке Інстаграм і ми спокійно без цього жили. Не треба себе цим обмежувати, є вічні цінності і нехай так і буде.

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
1
Эрика ты поздравляла Надю Дорофееву со сводьбой?
Эрика:
Чесно, поки що я не вітала Надю, я не встигла. По-перше, я не була запрошена на весілля, але при зустрічі я їх обов'язково привітаю. Вважаю, що їм зараз не до цього, напевно, вони відправились в якусь романтичну подорож. Я безмежно тішусь за цю пару - це справжнє кохання, нехай у них все буде супер, хай вони живуть довго і щасливо, хай у них буде багато кіндерів. Я їм цього щиро бажаю. Надя і Вова, я вас вітаю!

Понравился ответ? Поделись:

Антон:
1
чому ти досі без продюсера? й
Эрика:
Антоха, йоли-пали, я просто в шоці - ти далеко живеш, там немає ТВ і інтернету? :) Ви багато чого не знаєте, але я вже п'ятий рік працюю з Сергієм Кузіним, він мій продюсери. Тому все ОК. Шкода, що Ви про це не знали :) Мені здається, що вже всі про це знають.

Понравился ответ? Поделись:

марк:
1
Привет, Эрика! Знаю, что ты довольно высокого роста, а на каблуках вообще баскетболистка) Как ты относишься к парням ниже себя ростом?)
Эрика:
Я відношусь до них спокійно та позитивно. До речі, є така тенденція, що люди низького росту дуже талановиті, дуже сконцентровані, беруть інтелектом і творчою складовою. Вони беруть іншим - харизмою та талантом. Повірте, зріст немає жодного значення, якщо тобі з людиною комфортно, і неважливо в яких ви відносинах. Має значення, яка людина, а все решта - це фігня. Тому маленькі хлопчики - це супер! Але мій коханий вищий за мене і мене це дуже тішить Нарешті є хтось, хто вищий за мене - і це такий кайф!

Понравился ответ? Поделись:

Константин :
1
Эрика ты яскрава та талановита співачка, скажи будь-ласка у кого з українських виконавців ти прагнешь виступати на розігріві - Ірини Білик, Віталія Козловського, Руслани,чи Дмитра Коляденка?
Эрика:
Ось якщо б я виступила у Діми - це було б капець, як круто :) А якщо серйозно, я не прагну співати у когось на розігріві, це взагалі не є метою якогось артиста. Треба просто співати, організовувати свої сольні концерти. У Стінга - так, всі решта - ні.

Понравился ответ? Поделись:

Sasha:
1
Эрика а почему вы в последние годы так редко выпускаете новые песни и клипы?
Эрика:
Я вже відповідала сьогодні на це питання. А стосовно кліпів - буквально на днях буде презентація мого нового кліпу "Весь мир", режисером якого є Ana Baston, моя колега, співачка і режисер - молода, талановита, креативна. Я їй дуже вдячна, я не сподівалась, що людина з першого разу, з першої сольної відеороботи покаже такий результат. Все буде абсолютно нове, інше та цікаве. Чекайте, буквально на днях буде прем'єра, я дуже сподіваюсь, що ви оцінити нашу спільну творчість.

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
Эрика скажите, сколько денег платит ваш продюсерский центр за то что бы у вас взяли интервью и сколько стоит показать его по телевидению?
Эрика:
Я Вас розчарую: ми не платимо. В нашій країні, по-перше, взагалі недопустимо, щоб артист платив. Я не знаю, на якому рівні повинен бути артист, наскільки артиста повинні не любити, щоб він просився на інтерв'ю і ще платив за це гроші. У нас є такі артисти, напевно у них не все складається і мені їх дуже шкода, тому що це неправильна схема розвитку бізнесу і подій. Тому що журналісти самі цікавляться твоїм життям і самі запрошують тебе на інтерв'ю. Зараз наша країна переживає кризу і взагалі неможливо сказати, що на цьому можна заробляти. Навіть з обкладинки вже давно ніхто нікому не платить. Невідомі артисти можуть заплатити за те, щоб потрапити на обкладинку, відомим артистам - платять рідко. Це така система. Дуже працює система бартеру та дружби - такий у нас шоу-бізнес і, чесно кажучи, слава Богу. Комерція, напевно, існує в Штатах, в Європі, де цей бізнес стоїть на ногах. А у нас бізнес, на жаль, маленький, у нас артистів не так багато, ми всі між собою дружимо, тому домовляємось, як можемо, у нас все на дружбі. Якщо артист платить за інтерв'ю - це вже відчай, чесно. Якщо ви платите за інтерв'ю, варто задуматись, може ви займаєтесь не тим в житті. Тому що повинні платити вам або це повинно бути на якихось лояльних основах, але точно не ви маєте за це платити. В такому випадку, напевно, вам краще бути кимось іншим.

Бажаю всім мира - нехай він буде, нехай він нарешті настане, все стабілізується і ми переключимось на творчість та позитивні емоції! Нехай все стане на свої місця, нехай Україна цвіте і пахне, тому що це найкраща країна! Бажаю вам любові, бажаю вам спокою, бажаю вам усмішок і класно провести це літо! Люблю вас, ваша Еріка!

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999