Христина Соловий в гостях у tochka.net

17

В гости к интернет-порталу tochka.net придет яркая представительница молодого поколения исполнителей, номинантка премии YUNA 2016 – Христина Соловий.

Юная артистка расскажет о том, как ей удалось за год добиться невероятных успехов в музыкальном плане, о сотрудничестве со Святославом Вакарчуком и о том, какой номер она готовит для выступления на премии YUNA.

Задавайте свои вопросы и уже 15 февраля в 14:00 Христина ответит на самые интересные из них. 

Ответы 31

Ярина:
3
Христино!!! Дуже дякую за "синю пісню", як про мої стосунки з хлопцем) Вже назвали її "нашою". Удачі і нових пісень! Коли в Черкаси плануєте приїхати?
Христина Соловий:
Привіт! Я - Христина Соловій, сьогодні я в гостях у Тochka.net і буду відповідати на ваші запитання!

Дякую! Дуже приємно, що пісня відгукнулась в чиїхось стосунках! В Черкаси я планую - як тільки, так відразу :) Ми про все повідомимо на офіційній сторінці в Фейсбуці.

Понравился ответ? Поделись:

Крістіна :
2
Доброго дня, хто допомагає Вам писати пісні? Чи відчуваєте Ви, що стали зіркою?
Христина Соловий:
Пісні поки що ніхто не допомагає писати і, думаю, ніхто і не буде допомагати :) Я вчусь сама в себе. У мене багато пісень, які ще не опубліковані, тому що вони мені здаються дуже схожими одна на одну. Тому я вчусь сама у себе, щоб не допускати таких помилок. Звісно на мої пісні, є якийсь вплив музики, яку я слухала раніше, але немає такого, щоб хтось був співавтором.

Понравился ответ? Поделись:

Вася:
1
Привет) мне понравился твой клип на YUNu, Откуда появилась такая задумка?
Христина Соловий:
Така задумка з'явилась у режисера Максима Ксьонди, до цієї ідеї залучались ще дуже багато людей різних професій, як всі вже зрозуміли. Було багато в'язальниць, всі ці задумки треба було якось втілювати - над цим працювало багато креативних людей. Але основна ідея належить Максу Ксьонді.

Понравился ответ? Поделись:

Гоша:
1
Привет) многие звёзды выступают под фонограму.. А ты не могла бы спеть один куплетик своей песни прямо сейчас?) Спасибо;)
Христина Соловий:
Я не співаю під фонограму, думаю, що це чути. Це моє основне правило - не співати під фонограму.

Понравился ответ? Поделись:

Валерия:
1
Какие планы на 2016 год? Есть что-то, чем хочешь удивить или порадовать своих слушателей?
Христина Соловий:
Це якраз частина відповіді на попереднє питання, тому що зараз ми працюємо над новим альбомом, в якому будуть мої власні пісні. Можливо, буде декілька народних. А стосовно планів на 2016 рік - планів дуже багато, я намагаюсь їх всі втілити, це все стосується творчості та концертів.

Понравился ответ? Поделись:

Кристина:
1
Расскажи о номере, каторый ты готовишь для выступления на премии YUNA) и еще..а ты не хотела бы спеть с кем-то в дуете? если да , то с кем?
Христина Соловий:
Зараз не хотілося б відкривати всі карти, тому що ми ще не до кінця визначились з виступом на YUNA, як ми заспіваємо пісню, - думаю, дуже скоро всі це побачать.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
1
Де ви себе бачите за 10 років?
Христина Соловий:
Для мене це одне з найскладніших питань, тому що я багато мрію - але я не бачу себе десь конкретно, це буває по-різному. Інколи мені здається, що я буду співати, що я буду на сцені. Інколи мені здається, що я ще повернусь до літератури, буду ще паралельно займатись цим - тому не можу сказати впевнено.

Понравился ответ? Поделись:

Вика:
1
Какие мечты сегодня у тебя? И когда планируете новый клип- они у тебя крутые, хочется еще посмотреть
Христина Соловий:
Дякую! В рамках альбому "Жива вода" кліпів більше не планується. Але будуть нові пісні - відповідно, будуть нові кліпи.

Понравился ответ? Поделись:

Лиза:
0
Привет) Ты считаешь себя знаменитой? и на кого из знаменитостей ты хотела быть похожей в детстве?
Христина Соловий:
Я не відчуваю зараз якоїсь зірковості. Мої кумири в дитинстві змінювались дуже багато і дуже часто. В найбільш ранньому дитинстві, напевно, це була Ірина Білик, а із західних зірок - це Селін Діон, пісня з "Титаніка".

Понравился ответ? Поделись:

Мариша:
0
Привет) Все девочки местают стаь знаменитыми актрисами и певицами. А твои родители не против карьеры певицы? Может им хотелось, чтоб ты была, ну допустим, доктором....
Христина Соловий:
Так, у мене з батьками теж дуже довга еволюція прийняття моєї діяльності. Але вже вона на тому етапі, коли вони вже це прийняли, і навіть допомагають мені добрими словами та порадами, тому що вони також музиканти. Вони не скеровували мене в інший напрямок, але завжди казали нам з братом, що це дуже важко. Вони бачили, що я дуже запальна людина і дуже швидко перегораю, тому вони боялись, що я цього не доведу до кінця. Тому крім музичної школи я на навчалась більше ні в яких музичних інстанціях. До точних наук у мене точно немає абсолютно ніяких здібностей, але одна з моїх бабусь хотіла, щоб я стала лікарем. Але я хотіла бути або психоаналітиком, або літератором. Літературну освіту я отримала, психоаналітиком не стала і, напевно, вже не стану, а от з літературою, думаю, ще все попереду.

Понравился ответ? Поделись:

Крис:
0
А за кого из претендентов на Евровидление ты болеешь больше? Почему?
Христина Соловий:
Я не співаю під фонограму, думаю, що це дуже чути - я дуже хвилююсь і голос у мене деколи тремтить. Це моє основне правило - не співати під фонограму (музики та вокалу).

Дякую всім за питання! І чекаю вас якомога швидше на концертах, але швидше відбудеться премія YUNA - там я наживо виконаю пісню "Тримай".

Понравился ответ? Поделись:

Женя:
0
А твоё сердце свободно? Как провела 14-ое февраля?
Христина Соловий:
Провела гарно - було багато жуйок :) Мені подарували велику коробку жуйок "Love is", думаю, їх всі любили в дитинстві. Мабуть, мені їх вистачить на півроку, якщо не буду ні з ким ділитися :)

Понравился ответ? Поделись:

Миша:
0
Как тебе работь со Святославом Вакарчуком? Он Требовательный? и что в работе с ним тебе давалось сложнее всего?
Христина Соловий:
Він вимогливий, так. Мені здається, що найскладніше - це з ним сперечатись, хоча я собі це інколи дозволяю. Чому складно? Тому що він дуже авторитетна людина в музиці для мене. Коли у мене є якісь сумніви та емоційні неспівпадіння, тоді я відчуваю, що треба сперечатись.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина:
0
Кристина, добрый день! Вопрос к Вам: в клипах каждый раз у Вас разные образы. А в жизни какой стиль предпочитаете? И какие еще скрытые способности есть у вас - рисуете?
Христина Соловий:
Так як в кліпах, я в житті не ходжу. Але у мене є деякі типові уподобання - я дуже люблю сукні та спідниці. Не люблю джинси - у мене навіть, здається, немає жодної пари джинсів. Які у мене є скриті здібності? Не знаю, я намагаюсь якомога більше розвиватись, тому що, я вважаю, що кожна людина талановита - якщо розвивати це в собі, воно може перерости в щось дійсно вартісне. Моє друге вподобання після музики, це література - я закінчила філологічний факультет, навіть пробувала писати. Те, що зараз вийшло друком, це моя наукова стаття в журналі "Слово і час". На цьому, наразі, все закінчилось, але я планую до цього повернутись. А зараз, все одно, якоюсь мірою пишучи тексти до своїх пісень, я вважаю, що займаюсь літературою. Хоча, не думаю, що мої тексти існували б самі по собі.

Понравился ответ? Поделись:

Олександра:
0
Доброго дня,коли вже будуть нові ваші пісні ? Чи плануєте ви наблищим часом записати новий альбом ?
Христина Соловий:
Плануємо і записуємо. Саме зараз ми над ним працюємо, правда, не знаємо, чи вийде він одразу, чи в рамках туру навесні. Напевно, я виконаю декілька нових пісень, а потім вийде новий альбом.

Понравился ответ? Поделись:

Карина:
0
За кого болеешь на премии Юна? Кто нравится из номинантов?
Христина Соловий:
Напевно, я більше вболіваю за The Erised. І не лише тому, що я особисто знайома з солісткою Сонею, а тому, що на мою думку, це дуже достойний гурт, який теж вистрілів. Мені подобається їх музика.

Понравился ответ? Поделись:

Инна:
0
Твой голос - волшебство! Можешь спеть, пожалуйста, свою песню Тримай
Христина Соловий:
Заспіваю на премії YUNA :)

Понравился ответ? Поделись:

Ірина:
0
які ваші улюблені народні пісні? Лише лемківські?
Христина Соловий:
Заспіваю на премії Юна :)
Ірина: які ваші улюблені народні пісні? Лише лемківські?
Христина Соловий: Лемківські пісні - це дуже яскравий відрізок в народному фольклорі взагалі. А мені подобаються пісні з різних регіонів України - дуже подобаються пісні з Полісся, з Центральної України, дуже красиві пісні зі Сходу. І дотепер я дізнаюсь дуже багато нового. В різні періоди свого життя я слухала різні пісні конкретного регіону - таким чином зараз можу заспівати багато українських народних пісень.

Понравился ответ? Поделись:

Няшечка:
0
Прошлым летом была на многих фестивалях и узнала много новый музыкантов. Планируете этом году поехать? Как относитесь к фестивалям?
Христина Соловий:
Якраз формат фестивалю мені дуже подобається. Думаю, цього літа ми нарешті зможемо це собі дозволити, тому що зараз ми вже готові до фестивалю.

Понравился ответ? Поделись:

Ігор:
0
Як проводите вільний час? кіно? спорт? прогулянки містом? де можна вас зустріти в Києві?:)))
Христина Соловий:
Дуже люблю кіно, дуже люблю ходити до кінотеатру, але більше люблю дивитись фільми вдома. З прогулянками почекаю, доки потеплішає, тоді буду гуляти. Тому що в Києві дуже великі відстані, якщо порівнювати зі Львовом - гуляючи Львовом можна захопити кілька красивих місць, а в Києві для цього треба долати великі відстані. Коли трохи потепліє, буду гуляти - у мене є кілька планів, є місця, які я хотіла б відвідати. Якщо у мене з'являється вільна хвилинка, я читаю, музикую, слухаю музику. Інколи взагалі не хочеться слухати музику, тому що ідеальна музика - це тиша. Я намагаюсь зустрічатись з друзями - виявилось, що в Києві у мене є кілька друзів зі Львова. Поки що основні місця, де я перебуваю, - це різні репетиційні бази.

Понравился ответ? Поделись:

Саша:
0
страшно рада побачити анонс, що будете у нас в Хмельницькому у філармонії в квітні!!! До нас рідко доїджають молоді виконавці, всі чомусь Львів, Київ, Одесу обирають. Дякуємо і чекаємо))
Христина Соловий:
Дякую, Саша! Ми так подумали, що краще почати тур маленькими містами (хоча Хмельницький - не таке вже і маленьке місто), тому чекаю на концерті!

Понравился ответ? Поделись:

Осмомысл:
0
Здравствуйте Кристина! Расскажите, пожалуйста, хотите ли Вы реализовывать свой творческий потенциал в каких-то других направлениях, кроме музыки? Литература, живопись , актерское мастерство и т.п.? Есть ли у Вас планы на этот счёт?
Христина Соловий:
Спочатку я хотіла стати актрисою. Але, згодом, коли я поступила на філологічний, ми мали дуже багато читати, я була дуже захоплена і окрилена після переїзду до Львова. Я познайомилась з великою кількістю дуже цікавих людей, в тому числі з акторам - так що я трохи до цього доторкнулась. Зараз я щаслива, що у мене все так склалось, хоча і музикою я теж не планувала займатись. Колись я ще знялась в короткометражному фільмі - де була дипломна робота одного нашого знайомого, цей фільм є на моїй сторінці в Фейсбуці.

Понравился ответ? Поделись:

Аркадий:
0
С какой песней будешь выступать на премии Юна-2016 и какой номер вы подготовили
Христина Соловий:
Скажу лише, що це буде пісня "Тримай", тому що так вимагали організатори. А більше не скажу нічого, тому що це сюрприз.

Понравился ответ? Поделись:

Олександр:
0
Святослав Вакарчук запрошував вас на своеє весілля і що дарували продюсеру-нареченному
Христина Соловий:
Про весілля вперше чую. А на своє весілля запрошу Святослава, напевно, і чекаю від нього подарунки. Якщо воно колись буде :)

Понравился ответ? Поделись:

Luka:
0
Привіт! чи буде альбом твоїх пісень? над чим працюєш зараз? і чи побувала в Парижі-мрії, про який казала на врученні премії радіо Аристократи? :)) Удачі!
Христина Соловий:
В Парижі, на жаль, ще не побувала - у мене був час та можливість, але я це відклала, тому що не відчувала, що це відбувалось саме в потрібному часі та просторі. Я дуже переживаю і дуже не хочу розчаруватись в Парижі, тому що багато моїх друзів, повернувшись з Парижу, були в ньому розчаровані. Париж - це в моїй реальності щось дуже казкове та ефемерне. Тому, думаю, якщо я попаду в Париж, то це має бути в правильний момент.

Понравился ответ? Поделись:

Анна:
0
Кристина, привет! У меня к тебе пару весёлых вопросов, только если можно, постарайся пожалуйста ответить на них на русском языке и как можно честно, ведь у тебя так красиво получается говорить по-руссски! 1.Какой у тебя размер ноги? 2.Как ты считаешь, у тебя ножка маленькая или всё-таки не совсем маленькая?
Христина Соловий:
Анна дуже ввічливо і дуже гарно мене попросила, тому відповім російською мовою. Размер ноги у меня - 34, считаю, что очень маленький, мне очень трудно подбирать обувь. Как правило, вся моя обувь на высоком каблуке и в этом вся трудность. Остаются разве что балетки, которые я очень не люблю, потому что я очень маленькая :)

Понравился ответ? Поделись:

Володимир:
0
З музикою все зрозуміло ви молода зірка яка розвивається, а як на особистому фронті???
Христина Соловий:
Добре :)

Понравился ответ? Поделись:

Ярик:
0
привет) классная песня и видео"тримай"! вопрос про Голос - я давно хотел бы поучавствовать в шоу, но родные отговаривают, мол, будет обидно, если не пройдешь. А я хочу(( пою и немного стихи пишу сам. Так вот - тебе было очень страшно на отборе голоса, и потом в прогамме уже?
Христина Соловий:
Ярик, якщо Ви пишете пісні, якщо Вам є що сказати людям, то, звісно, Вам треба перебороти свій страх і сказати те, що Ви маєте сказати. Якщо Ви хочете прийти на якесь талант-шоу, щоб показати себе і свій вокал, але, не знаючи, що саме Ви хочете донести до людей - то краще не варто цього робити. Я йшла з такими переконаннями. В мене тоді була дуже чітко сформульована ціль, ідея всього, що я хотіла донести, - це народні лемківські пісні. Я вважаю, що я з цим впоралась, а далі вже просто отримала приємний бонус.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Коли до Львова?)))
Христина Соловий:
Дуже хочу до Львову, але наразі не можу через приємні клопоти з новими піснями, які ми зараз записуємо. Хоча до Львову я завжди їжджу за натхненням - як тільки я повертаюсь, у мене з'являється, як мінімум, одна пісня.

Понравился ответ? Поделись:

Аня:
0
Доброго ранку, Христиночко! По-перше, дякую за вашу творчість, це щось надзвичайне! Ви надихаєте і зачаровуєте! Але така талановита дівчина, як Ви, звісно, окрім співів, має якісь інші захоплення. Розкажіть, будь ласка, які саме)) Дякую за відповіді і бажаю успіхів у нових здобутках!
Христина Соловий:
Коли у мене було багато часу у Львові, коли я могла походити по вулицям, помріяти, я часто зустрічалась з друзями, було більше часу на роздуми, я більше звертала увагу на свої внутрішні поклики. Це була не лише література, мені дуже подобається каліграфія. На лекціях з історії української літератури мого улюбленого викладача я трішки навчилась писати таким каліграфічним почерком - коли я пропускала пари в зв'язку з "Голосом країни" і писала реферати вручну, мені завжди додавали кілька балів за почерк :)

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999