"10 сезонів ТНМК!" стали золотими!

"Танок На Майдані Конго" вирішили підбити підсумки

1 декабря 2006, 18:29

30 листопада в ресторані "Оазис" відбувся святковий концерт, присвячений 10-му сезону ТНМК. На концерт ТНМК завітало більше ніж 800 друзів та шанувальників гурту, атмосфера була феєричною, святковою та по-справжньому ювілейною. Хлопці отримали море подарунків, квітів, теплих слів. Серед гостей було дуже багато зірок, з однією з них, а саме з Сергієм Сивохою, ТНМК заспівали нову пісню "Моя мама…", яку зовсім скоро всі зможуть побачити та почути в новорічному ефірі та по радіо.

Особливим сюрпризом та подарунком для хлопців стало отримання музичної премії "Золотий диск" нового альбому ТНМК "Сила". Премія була вручена після концерту, хлопці від захвату не знали, що й сказати, Фоззі лише зазначив: "Ну, 55 тисяч це не 150, як ми думали, але куди дінешся від цих піратів?"))

Окрім концерту, ТНМК презентували всім "ШоПопалоШоу"  фільм-історію про життя ТНМК у трьох частинах, збірку усіх кліпів ТНМК на DVD та власне перевидання усіх альбомів ТНМК  Limited Edition з новими бонусами. Також були заявлені переможці конкурсу на кращий малюнок для футболки з символікою ТНМК.

З таким ось широким розмахом ТНМК вирішили відсвяткувати свій ювілей, аби було не просто що згадати, а ще й в руках потримати.)

ТНМК отримали привітання від Голови Народного Руху України Бориса Тарасюка та від Голови Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафи Джемілєва, який завітав на концерт і сам щиро привітав хлопців.

Свято вдалося, вечір, проведений по-танківськи, запам’ятається усім надовго, адже воно завжди так, коли від душі. Най з вами буде Сила!

Прес-аташе & Artists

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация