GOUACHE презентує нове відео і роздасть CD вродливим дівчатам

Майбутнє гурту GOUACHE важко прогнозувати

7 декабря 2006, 14:05

Майбутнє гурту GOUACHE важко прогнозувати, але не передбачити ключові моменти музичної кар’єри колективу неможливо.
 
Початок творчої діяльності фронтмена, вокаліста та лідера колективу Івана Розіна співпадає з початком його навчання грі на музичних інструментах у дитинстві. Отримання фаху також пов’язано з творчістю, до того ж дуже тісно, адже Ваня – актор. Його рідне місто Харків, саме там він отримав акторську освіту. Кар’єра актора розпочалась у Донецькому Музично-Драматичному театрі, після якого продовжилася у Київському театрі Драми та Комедії. З часом Ваня розуміє, що акторська діяльність обмежує його творчі можливості. Він вирішує завершити кар’єру театрального актора та опікується створенням музики для рекламних роликів, озвучуванням реклами та дубляжем голлівудських блокбастерів. Паралельно з цим його талант композитора помічають сучасні поп-зірки і запрошують Ваню до співпраці. В результаті він створив аранжування пісень Світлани Лободи, Наталі Могілевської та попрацював як композитор для Сабіни, гурту Мурени та Олександра.

Отже, якщо підсумувати:
 Його голосом розмовляють персонажі провідних брендів: Jeans, Life Box, Tuborg Green, Calve, Actimel, Фокстрот.
 На його рахунку - дубляж головних ролей у відомих голлівудських блокбастерах: Мулен Руж, Відступники та мультфільму Змивайся.
 Він вже встиг як композитор попрацювати з гуртом Мурени.
 Він виступив автором та аранжувальником пісень Світлани Лободи
 Створив аранжування пісень Наталі Могілевської, Юлії Рай, Марти.
 Його кар’єра розпочалась з театру: Донецький Музично-Драматичний, Київський театр Драми та Комедії.
 Його рідне місто - Харків
 Він - третій та наймолодший син у родині.
 Його батько - викладач сценічної пластики та сценічного фехтування Харківського Інституту Мистецтв.

Таким чином його голос та творчість насправді вже досить відомі. Нарешті його творчим планам настав час втілюватися у життя. Той, хто багато років працював, нехтуючи особистими відтінками власної творчості, скидає чорну мантію невпізнанності.
 
 занотовано зі слів Івана Розіна 28,11,06

 «Мені важко претендувати на звання представника талантів з народу, але перед тим як заявити про себе у музиці, за плечима я залишив роки творчої праці.
 Швидше за все ви мене вже чули,  а декому я вже встиг набриднути. У фільмі „Мулєн Руж” Івен Макгрегор розмовляє моїм голосом. „Голова У Хмарах” - я озвучував Стюарта Таунсенда. А ще довелося тонувати Леонардо Ді Капріо у фільмі „Відступники”. Про рекламні ролики, до яких я записував голос та складав музику, казати не варто – впевнений, вони вас вже дістали. Але протягом усіх цих музично-голосових екзерсисів я відчував, що всередині чомусь залишається пристрасне бажання творити. Трохи часу, трохи магії, трохи життєвих барв і врешті решт це бажання переросло у справно функціонуючий гурт GOUACHE, що складається з п’яти музикантів та кількох однодумців, впевнених у власній справі.
Автором текстів до моїх пісень є моя дружина. Вона тонко відчуває що саме спало мені на думку та надихнуло мене до створення мелодії. Це надзвичайний творчий союз. Ми доповнюємо один одного та створюємо пісні, які є втіленням відчуттів, емоцій, пристрастей.
 GOUACHE (гуаш) - це художній матеріал. Саме цією назвою, на наш погляд, доречно було відобразити нашу пластичність та гнучкість. Ми - лише матеріал для вашої уяви та фантазії. Ми не уточнюємо - цей простір створений для вас - творіть власноруч, ми лише будемо збуджувати вашу уяву.
 …Чесно кажучи, мені байдуже якою мовою співати. Але англійською розмовляв Шекспір - символ театрального світу – напевно, це невимушена данина рокам моєї акторської діяльності, хоча до кінця я в цьому невпевнений»


 Звичка порівнювати допомагає пристосувати будь-що до існуючих умовностей. Так легше зрозуміти запропоноване, знайти місце та охарактеризувати. Улюблені платівки Вані: THE BEATLES - “Please Please Me”, “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band”, “Abbey Road”; СOLDPLAY - “Parachutes”, “А Rush of Blood to the Head”, “X&Y”.

Склад гурту: вокал, гітара– Іван Розін
                      ударник        - Андрій Ковальчук
                      бас                - Дмитро Сехно
                      гітара            - Олександр Філоненко
                      клавішні        - Тарас Фенек
Довідка:
 З середини літа 2006 року із групою почав переговори продюсер Віталій Климов. Зрештою з кінця листопада GOUACHE увійшла до каталогу його новоствореної компанії «УКРМУЗПРОМ». Наразі вже існує готова концертна програма, а на студії йде активна робота над дебютним альбомом, за керівництва музичного продюсера та аранжувальника Єгора Олесова. Більшість пісень – англомовні, але є і українські. Кліп до першого синглу «Love Song» зняли брати Стеколенки разом з продакшн-хаусом «ДАЛІ БУДЕ ПРОДАКШН». Оператор – Ярослав Пілунський.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999

Loading...

информация