"ФлайzZzа" закінчила 2006 рік на патріотичній ноті

Андрій "Тіма" Тимчук відвідав Кіровоград

15 января 2007, 18:53

У черговий раз відбувся обмін величезним шматом позитивної енергії між виконавцями та публікою, у черговий раз було доведено потужність та доцільність, вибуховість та драйв акції "НББ"! Люди гаряче підтримували і музикантів з їх піснями, і слова, з якими музиканти звертались до присутніх "небайдужих". Черговий раз вдалося довести той факт, що українська музика, яку приховують від українського слухача українські ж ЗМІ, все ж може задати заряду надовго! Прикрим є той факт, що після акції декотрі депутати міської ради звинувачували міського голову, який дав дозвіл на проведення акції "НББ", в антиукраїнських діях! Невже підтримка української музики, книги, преси та кіно – це злочин проти України?!

20 грудня, м. Кіровоград

Андрій "Тіма" Тимчук відвідав Кіровоград (!) аби вперше в рамках громадського руху «Не будь байдужим» (але не вперше в житті!) провести дискотеку виключно україномовної музики! Оскільки Тіма колекціонує українську музику вже близько 15 років, то диско-танці могли б затягнутись на дві доби щонайменш! Однак, присутні на танцях пластуни та їх друзі залишились просто щасливими, наспівавшись і нагоцавшись під улюблені пісні і протягом одного вечора!

27 грудня, м. Київ, Український Дім

Саме цього дня відбулась прес-конференція учасників громадського руху "Не будь байдужим!" з приводу акції "Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську!". Лідери гуртів "ФлайzZzа", "От Вінта", "Мандри" та "Гайдамаки" пропонували киянам і гостям столиці в новому році не вагатись, а просто спілкуватись українською, відстежувати та підтримувати все українське, чим зміцнити свою державу! Створено спеціальну книжечку (поки що тиражем в 5000 примірників), де перелічені реальні кроки, як це можна зробити. Приємним був той факт, що фактично всі центральні телеканали звернули свою увагу на подію!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999

Loading...

информация