UKRAINIAN FASHION WEEK

Осінь–зима'2007

27 февраля 2007, 16:46
Ювілей  це завжди звіт. Чим може пишатись Український тиждень прет-а-порте, вдвадцяте виводячи на подіум найкращу дизайнерську думку країни? Стабільністю проведення і десятками місць продажу одягу від українських дизайнерів? Мабуть. Визнанням в Європі на шпальтах Collezioni чи в ефірі FTV і контактами із провідними Тижнями моди? Напевно. І все ж найголовнішим для себе ювіляр вважає зміни в сприйнятті країни. Завдяки Українському тижню моди багато хто в Україні на питання, що у вас є хорошого, крім гарних дітей, красивих жінок, братів Кличків і Шевченка, "Русланів" і Руслани, може додати  у нас є Мода. З усіма складовими цього красивого поняття: колекціями європейського рівня, світськістю події, тисячами людей, що одягаються сучасно і модно в українські лейбли.
 
Вдвадцяте тандем непересічної творчості дизайнерів та реалістичного маркетингу організаторів дозволить країні оптимістично подивитись на себе. Європейські стандарти і європейське мислення  це не марення політиків, це праця і стиль життя багатьох наших сучасників. Відчути себе дотичними до світового модного мейнстріма дозволять колекції сезону осіньзима' 2007/08, які країна спостерігатиме протягом тижня на подіумі Ukrainian Fashion Week.
 
Регулярність і стабільність Українського тижня моди вже давно не викликають питань у преси, учасників та гостей; жодні кризи не можуть відмінити цю подію чи знизити її рівень.
 
Не менш важливим для Ukrainian Fashion Week є системний підхід до презентації української моди.
 
Започаткований у березні 2003 року проект "Нові імена"  покази найкращих молодих талановитих дизайнерів став злітною смугою для багатьох відомих на сьогодні модельєрів.
 
Проект Fresh Fashion, що був заснований у жовтні 2006 р., надав можливість сповна заявити про себе молодим, вже досить відомим дизайнерам, чий бізнес на самому початку.
 
Поява в офіційному графіку Тижня окремого дня чоловічої моди Man's fashion day зробила причетними до модних процесів тисячі чоловіків країни, чиє право на елегантність і модність захищають колекції дизайнерів.
 
У березні 2006 року Ukrainian Fashion Week дав старт проекту Trade Mark Defile. Це покази провідних торгових марок одягу, представлених на українському ринку. З цього року проект Trade Mark Defile почав самостійне успішне плавання, в чому фахівці переконалися в лютому цього року. Рівень організації проекту і колекцій його учасників, за оцінками спостерігачів, постійно зростає.
В березні 2007 року Ukrainian Fashion Week представить країні 48 колекцій.

За багато років сформувався основний склад учасників українського модного процесу. Це незаперечні лідери не тільки у галузі фешн-індустрії, але й лідери соціальної, культурної, бізнесової сфер. Стабільна динаміка росту та системне проведення Українського тижня моди дозволяють сприймати українську моду як цілісне явище, що органічно інтегроване в телебачення, театр, шоу-бізнес, громадське життя. За оцінками експертів капіталізація української моди збільшується та активізується її бізнесова складова.
 
За статистикою, попередні 19 Тижнів моди: 
представили 382 авторські колекції; 
представили Україні 141 дизайнера; 
запросили і познайомили українців із 25 іноземними дизайнерами; 
"створили" подіум загальною довжиною 658 метрів; 
запросили близько 400 000 гостей;
отримали більш ніж 3 500 друкованих публікацій та телесюжетів; 
сприяли появі близько 40 мультибрендових та 50 монобрендових бутіків українських дизайнерів та торгових марок.

Поєднання таланту дизайнерів-учасників Ukrainian Fashion Week, професіоналізму організаторів і взаєморозуміння між партнерами дозволяє розвивати безпрецедентний захід не тільки як частину суспільного, культурного та світського життя України, а й покращити інвестиційний клімат вітчизняної fashion-індустрії.
 
ПАРТНЕРИ UKRAINIAN FASHION WEEK:
 
Офіційна косметика  AVON. Компанія AVON надає косметику для створення макіяжу моделей під час показів Українського тижня моди. Протягом Тижня буде представлено нову парфумовану воду від AVON In Bloom, флакон якого містить найрозкішніші аромати Сходу. Також професійні візажисти проведуть майстер-класи з використанням продукції компанії. Навесні компанія підписала з Тижнем довгострокову угоду про партнерство.
 
Офіційний автомобіль  BMW. Один із світових лідерів у виробництві автомобілів класу "преміум" вже вкотре співпрацює з українською модою. Новий кабріолет BMW 3 серії своєю відкритістю і неповторним характером найкраще імпонує світу моди. Партнерство BMW та UFW  поєднуюча ланка між мистецтвом і технікою, метою цього співробітництва є знайти точки зіткнення технічного та художнього способу мислення, відкрити нові можливості для експресії та перетворити захопленість в основу нової творчості.
 
Офіційна кава  CARTE NOIRE. Елітна французька кава супер-преміум-класу продовжує традиції партнерства зі світом моди. Позаминулого року CARTE NOIRE представила колекцію французького метра Пако Рабанна і презентувала виставку його картин. А в цьому році смак кави Carte Noire надихнув на створення оригінальної колекції українського дизайнера Вікторію Гресь. Нова колекція лінії Victoria Gres by Gres буде пронизана паризьким настроєм, у якому аромат кави, мода та чуттєвість  нерозривні.
 
Офіційний напій  ARARAT. Модність цього витонченого напою вже встигла стати легендою серед шанувальників Тижня, а ARARAT fashion party стають стильним камертоном відкриття Тижня. На 20-му Тижні буде представлений 20-річний коньяк, купажований з понад 20 спиртів  легендарний Наірі. Наірі стане зіркою традиційного прийняття на честь початку 20-го Українського тижня прет-а-порте  ARARAT fashion party.
 
Офіційний партнер SAMSUNG продовжить історію в стилі ULTRA. ULTRA-2 елегантністю і престижністю підкреслять індивідуальність бренда компанії і невипадковість партнерства із світом моди. Один з лідерів "естетичної революції" у світі електроніки вчергове виводить розмови про новинки цифрової техніки за межі понять "мегабайт-мегагерц" на рівень трендів.
 
Стильний партнер  BRAUN CruZer. Braun цього року  один з найцікавіших партнерів тижня моди, адже в рамках його партнерства будуть представлені два продукти  Braun Silk Epil для жінок та Braun CruZer для чоловіків. Цим компанія Braun ще раз підкреслює свою зацікавленість у розвитку всієї індустрії моди та краси, не залишаючи без уваги сильну половину і підтримуючи організаторів у їх ініціативі запровадження чоловічих днів.
 
Офіційний стиліст  мережа салонів краси Dessange. Майстрам цього лейблу довіряють своє волосся Мадонна, Катрін Деньов, Джордж Клуні та інші зірки. Перукарське благословення Dessange дозволить колекціям засяяти новими гранями довершеності.
 
Fashion cuisine  "КОЗИРНА КАРТА". Модна інфраструктура цього бренду дозволяє інсталювати моду в найнесподіваніших умовах з неодмінною присутністю неабиякого смаку.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999

Loading...

информация