“Димна суміш” не виступатиме на фестивалі “Чайка”

Долю української рок-музики вирішують звукотехніки

30 мая 2007, 17:26
Назва групи фігурує в афіші фестивалю “Чайка”, в анонсах заходу в друкованих виданнях , в інтернет- та телерекламі. Продаж квитків триває. Станом на 30 травня відвідувачі офіційного сайту фестивалю назвали “Димну суміш” найкращою групою з учасників “Чайки”.
 
Цього ж дня, 30 травня, музикантів “Димної суміші” сповістили про скасування їхнього виступу. За неофіційними даними, причиною цьому є неузгодженість між організаторами “Чайки” та компанією “Комора”, що забезпечуватиме фестиваль апаратурою. Після інциденту, що стався 24 вересня 2005 року, “Комора” відмовляється обслуговувати виступи гурту “Димна Суміш”. Організатори “Чайки” не змогли віднайти кращого рішення проблеми, як відмовитися від участі групи у фестивалі. Взявши на себе відповідальність офіційно повідомити про причини скасування виступу “Димної Суміші”, вони наразі лише вилучили без будь-яких коментарів гурт із розкладу фестивалю.
 
Довідка:
24 вересня 2005 року на фестивалі “Рок-Екзистенція” звукотехніки компанії “Комора”, що забеспечувала захід сценічним обладнанням, ініціювали на сцені бійку з музикантами “Димної суміші”. За фактом побиття вокаліста гурту Саши Чемерова відкрито кримінальну справу.
 
На 30 травня призначене чергове судове слухання.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (3)

символов 999

Loading...

информация