Ексклюзивне інтерв’ю Володимира Кузьміна програмі „Аудієнція”

„Перший раз я одружився за московську прописку, другий – за лос-анджелеську, третій раз – з любові...”

6 июня 2007, 11:31

Надія Базів: Дякую, Володимире,  що завітали до нас. Нещодавно Ви відсвяткували свій День  народження. І, напевно, погодитесь, що з кожним роком ми стаємо іншими. Життя весь час нас вчить. Який із життєвих  уроків Ви вважаєте найбільш повчальним?

Володимир Кузьмін: Найповчальніший урок  отримав ще у дитинстві. Я навчався в школі і був до 3 класу відмінником. У мене була дуже гарна пам’ять. Я читав вірш і запам’ятовував одразу. От і  вирішив, що до  деяких  уроків можна взагалі не готуватися.  Одного разу, коли я був у третьому класі, на уроці  біології я погано знав тему і отримав двійку. Уявляєте, у мене ніколи не було ні трійок, ні четвірок, а тут двійка. Вчителька вирішила мене провчити. Цей був дуже гарний урок для мене в житті: ніколи не можна думати, що ти багато знаєш і все можеш.

 

Надія Базів: -  Я  пригадую, як  на початку 80-х років – вийшла платівка «Карнавалу».  Там було написано «рок група». Це, здається, вперше в Радянському Союзі на платівці було  написано «рок група»...

Володимир Кузьмін: - Так, це було у перше.  Знаєте,  було дуже образливо: адже ми записали 10 пісень, але  комісія, художня рада пропустили  лише 3.  Але  навіть це було  перемогою, бо то були  наші  з Олександром Барикіним пісні.

 

Надія Базів: - Ви згадали Олександра Барикіна. А чому Ваші творчі шляхи  розійшлися?

Володимир Кузьмін: - Ми були обидва молоді, активні. Я писав багато пісень, і раптом він почав писати.  Нам стало   тісно в одному колективі...

 

Надія Базів: - Ви, напевне, погодитесь, що в кожної творчої людини є етапи злетів і етапи падіння. Один із Ваших злетів пов’язують з часом, коли Ви співпрацювали з  Аллою Пугачовою.  Ви пригадуєте , хто кого знайшов: Ви її чи вона Вас?

Володимир Кузьмін: - Вперше ми познайомились з нею в дитинстві. Моя сестра навчалась з нею в одній школі. Потім це забулось...Наприкінці 85-го року в «Ленінградській зміні» з’явилась публікація, що в нашій країні – згідно  опитування глядачів  - є дві зірки: Пугачова і Кузьмін. Пугачова не знала, хто такий Кузьмін. І я особливо не цікавився радянською естрадою. Я знав, хто така Пугачова, але особливо не захоплювався, поки не пізнав її ближче...

 

Надія Базів: - Пісні, які Ви написали для Алли Пугачової, - надзвичайно щирі і ліричні. І вони про кохання. У вас була до неї симпатія?

Володимир Кузьмін:  - У нас були дуже гарні теплі дружні стосунки.  Ми дуже багато спілкувались. Щоб складати для неї пісні, треба було добре її знати.

 

Надія Базів: - Чи правда, що Ви пропонували їй вийти заміж за Вас?

Володимир Кузьмін: - Ні, це не правда.

 

Надія Базів: -Колись  Ви сказали, що це було навпаки: вона пропонували Вам одружитися з нею. Це правда?

Володимир Кузьмін: - Це правда...

 

Надія Базів: - Я пам’ятаю, коли Ви наприкінці 80-их виїхали в  Америку.   У Вас  тоді  були і слава, і гроші, і жінки. Ви все залишили. Ви від когось чи від чогось  втікали?

Володимир Кузьмін: - Коли я став популярним, моє особисте життя закінчилось. Навіть в під»їзді сиділи прихильники і чекали на мене, їздили за мною в поїздах. Це було жахливо. Ця слава мені заважала. Я не хотів ставати зіркою. Хотів бути поетом, музикантом...

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация