Ґринджоли виступили під час урочистого святкування у Ватикані

22 жовтня відомий український гурт "Ґринджоли" виступив під час

25 октября 2006, 16:36

Фундація була започаткована папським декретом від 16 жовтня 1982 року як релігійна, освітня, благодійна та неприбуткова організація.

Фундація має 42 представництва та товариства друзів в 16 країнах світу. Масштабна за своїм розміром подія об’єднала музикантів та однодумців зі всього світу. Серед запрошених були представники з США, Італії, Франції, Великобританії, Бразилії, Індонезії, Шотландії, Польщі тощо. Від України організатори урочисто запросили гурт "Ґринджоли".

Святкування 25-річчя Фундації Іоанна Павла ІІ відбулося в Римській Філармонії. Серед запрошених на концерт були кардинали Ватикану, представники церкви, дипломати, а також керівництво всесвітньої Фундації Іоанна Павла ІІ. "Для нас, як для гурту "Ґринджоли", так і для представників нашої держави було дуже приємно отримати запрошення від організаторів Фундації. Ми не тільки мали чудову нагоду ще раз презентувати нашу пісню, але й нагадати Європейській спільноті, що Україна є невід’ємною частиною Європи. Ми представляли нашу державу й презентували її, як країну, яка має свої цінності, і не бажає відмежовуватись від решти Європи",  відмітив Роман Калин, лідер гурту "Ґринджоли".

Серед багатьох пісень гурту "Ґринджоли" організатори відібрали найвідоміший хіт "Разом нас багато – нас не подолати". Зі слів Романа Костюка: "Незважаючи на той факт, що в Україні наразі зросла апатія до політики, з ряду наших пісень все одно обрали "Разом нас багато – нас не подолати". Для багатьох європейців, як нам розказали, ця пісня стала своєрідних символом демократичних змін".

Після концерту запрошені гості мали можливість поспілкуватися з Папою Римським Бенедиктом XVI та отримати благословення. Сам Бенедикт XVI висловив вдячність всім, хто приїхав до Риму на святкування з нагоди 25-річниці заснування Фундації Іоанна Павла ІІ.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация