Gorchitza Live Project

18 квітня найуспішніший український електронний проект Gorchitza Live Project презентує свій дебютний альбом “Highlights” у клубі «Царь».

17 апреля 2008, 12:00
Альбом випущено рекординговою компанією Lavina Music, яка нещодавно підписала контракт з Gorchitza Live Project.

Gorchitza Live Project – це музичний проект, головною ідеєю якого є створення «справжньої» музики, насамперед орієнтованої на якість. Після того, як Gorchitza Live Project голосно заявили про себе – виступили на одній сцені з легендарним електронним гуртом Faithless та сколихнули практично всі радіостанції своїм хітом «Kiss Me Loneliness», – цей проект став загальновідомим, здобув схвалення критиків та інтерес меломанів усієї країни.

Вже перше відео групи на пісню «One New Message» довело, що цей проект тримає рівень у всьому – кліп вразив нетиповим для українських відеокліпів оригінальним якісним відеорядом.

Gorchitza Live Project у повному складі – це автор і фронтмен проекту Льоша Gorchitza, вокалістка та автор вокальних партій Allois, гітаріст Олексій Єлісєєв, барабанщик Олег «Кузя» Кузьменко та бас-гітарист Ярік.

На цей момент Gorchitza Live Project багато гастролюють, укріплюючи свій статус «одного з найуспішніших проектів року», а голос хаус-вокалістки Allois підкорює все нових шанувальників. До речі, саме щаслива зустріч Льошi Gorchitza – талановитого композитора, аранжувальника та автора реміксів численних хітів вітчизняних виконавців, – з цією тендітною дівчиною з «темним» вокалом і зумовила появу Gorchitza Live Project. До цього Allois виступала на різноманітних фестивалях і вечірках, співпрацювала з багатьма DJ’ями… Пошук нових можливостей для реалізації власних ідей звів шляхи Льошi та Allois в один, що має назву Gorchitza Live Project.

До дебютного альбому Gorchitza Live Project “Highlights” увійдуть 6 оригінальних трекiв – три з яких вже є загальновiдомими радiохiтами, – а також ремікси від українських i британських музикантів.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также


Комментарии

символов 999

Loading...

информация