Гніздо

Маленький ювілей великого фестивалю!

17 июля 2008, 18:01

Вп’яте музичний фестиваль «Гніздо» підбиває підсумки чергового музичного року. Зважаючи на попередні успіхи та «малий» ювілей фестивалю ми підготували для шанувальників якісної музики кілька подарунків.

Найголовніший подарунок п’ятого за рахунком «Гнізда» - його розширення. Досягнувши минулого року рекорду відвідуваності, 2008-го «Гніздо» розширюється хронологічно, даруючи гостям музичної події можливість відчути масштаб та драйв дводенного музичного марафону поза межами гучного мегаполіса. Отже, 19 та 20 липня в Сухому Ярі, що у Білій Церкві, відбудеться щорічний п’ятий поп-рок фестиваль «Гніздо».

Щодо інших подарунків – це організаційні апгрейди події, яка рік від року набуває досвіду та покращується. Серед організаційних змін введених цього року: покращена схема встановлення сцени та розташування майданчиків для глядачів, покращення трафіку навколо місця події, збільшення кількості торговельних наметів з «приємностями» для гостей і, звісно ж, привабливий перелік гуртів, котрі заводитимуть аудиторію .

Територія фесту огороджена: таким чином публіка захищена від „випадкових відвідувачів”. Охоронна система заходу складатиметься з двох підрозділів: зовнішнього та внутрішнього. Таким чином усі гості Гнізда, у разі необхідності, спілкуватимуться зі спеціально проінструктованими охоронцями, котрі забезпечуватимуть безпеку на території фестивалю. Всередині Гнізда створюється вільний простір та приємна атмосфера.

Влаштовані регулярні автобусні рейси:

Київ (ст. м. Либідська) – Гніздо_08 (Біла Церква);

Київ (Залізничний вокзал) – Гніздо_08 (Біла Церква).

Цього року у переліку виконавців колективи, хвалебні відгуки про яких виникли після їхніх виступів на іспанському Benicàssim та американському Coachella festival - White Rose Movement (UK) и Punk TV (RU). Саме від них найближчим часом варто чекати того, що музичні критики називають «проривом». Можливо, про них казатимуть, як про творців тенденцій. Крім перспективних іноземців цього року ми продовжимо демонструвати на сцені «Гнізда» найактуальніші та заслуговуючі на увагу досягнення українського поп-року. Серед запрошених гуртів: ДРУГА РІКА, LAMA, ТІК, МУРЕНИ, QARPA, СКРЯБІН, ДИМНА СУМІШ, YOUCRANE, Platina, ТАРТАК.

LINE-UP:

День Перший (19 липня):

Друга Ріка

White Rose Movement

ТАРТАК

Димна Суміш

QARPA

YouCrane

День Другий (20 липня):

Скрябін

Lama

Punk TV

ТІК

Мурени

Platina

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация