Олена Коляденко

режисер-постановник концертів

17 сентября 2008, 15:51
Художній та креативный директор, хореограф і організатор балету ”FREEDOM”.

Музикант за освітою. Закінчила Сумське музичне училище по класу фортепіано.

З 1992-1994р. працювала в театрі драми і музичної комедії й у 1993р. організувала свій перший колектив естрадного танцю «Арт-классік балет».

У 2000 році Коляденко представила свої постановки на міжнародному фестивалі сучасного руху «Танець 21 століття» - балет одержав номінацію «Відкриття року».

У 2001 р., номінація «Краще шоу року» на міжнародному фестивалі музики «Таврійські ігри».

У 2002 році був організований балет «FREEDOM».

2004 р. – на суд глядача був представлений спектакль «Імпровізації на музику Стінга», що мав великий резонанс і успіх.

Невід'ємною частиною роботи є співробітництво з багатьма естрадними виконавцями, постановки й участь у телевізійних проектах і відеороботах.

У складі «FREEDOM» танцюють 17 молодих виконавців. Це представники різних шкіл, стилів і напрямків сучасної хореографії. За три роки існування «FREEDOM» завоював інтерес і симпатію глядачів. Колектив є учасником і гостем різних проектів, концертів, шоу і телевізійних програм.

Репертуар балету нараховує в собі велику кількість естрадних мініатюр. Робота над образами, пошук нового хореографічного образу, симбіоз багатьох стилів і напрямків танцю - основні складової творчості колективу.

У Першій українській «Фабриці зірок» Олена Коляденко виступила як педагог із хореографії, та талановитий постановник сценічного танцю.

Після розлучення із Дмитром Коляденком, Олена залишила йому у спадок "Арт-класік балет". Сама ж п’ять років тому створила новий танцювальний колектив. І от підсумок: із шоу-балетом Frеедом сьогодні працюють Асія Ахат, Андрій Данилко і багато інших українських артистів. Лоліта Мілявська, наприклад, завжди запрошує у свою програму цей танцювальний колективна свої київські концерти, та й по Росії частенько возить із собою. А Олену Коляденко нині вважають одним із кращих українських балетмейстерів.

Навчить гарно рухатися, опанувати всі сучасні "ПА", і показувати себе на всі 100%.

По материалам fz2.novy.tv

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (5)

символов 999
Показать еще

Loading...

информация