Як провела “Флайzzzа” своє літо

“Торчун-продукт підіймається вгору, і скоро нас буде 80 мільйонів”.  Це не соціальна реклама, це луцька група “Флайzzzа” наспівувала на початку літа. І поки ви ніжилися

29 августа 2005, 10:38

“Торчун-продукт підіймається вгору, і скоро нас буде 80 мільйонів”.  Це не соціальна реклама, це луцька група “Флайzzzа” наспівувала на початку літа. І поки ви ніжилися на пісочку, робили з нього замки і розплавляли себе на сонці, вони невтомно працювали. І тому на сьогодні — маємо те, що маємо — у вас побілішало волосся і потемніло тіло, а в них майже дописався дебютний альбом! Цього літа на флайзовському рахунку “Два кольори” з гуртом “От Вінтa”, де мова йде про зникаючий вид побутової техніки — чорно-білий телевізор, а нещодавно DJ Fan@Tasy з Івано-Франківська почав робити ремікс на пісню “Прямо”. Доречі, Львів теж вставив в загальну справу своє ремішкироване слово — на яку пісню “Флайzzzи” — ще невідомо. Також цього літа “Флайzzzа” спробувала свої сили у реміксуванні, та приєдналася до участі у триб'юті гурту “Скрябін”. Для оновлення був обраний хіт дев'яностих “Море”, який, за словами музикантів, запав їм у серця та вуха ще в юнацькі роки. Результат вже можна почути на радіо.

Отже, накопичення матеріалу для дебютного альбому практично завершено, назва якого, комплектація, деzігн та видавець поки вирішується. Ось що вони пишуть пишуть у себе на http://flyzzza.narod.ru/: “Пропонуєм шанувальникам надати свої варіанти назви на скриню flyzzza@lutsk.ukrpack.net. А ми вже вирішимо, кому туша заграти і значок видати!”

Отаке! Ще там сказано, що “Флайzzzі” вже записали у студії партії співу, труби та вінілові скретчі — і готовими стало відразу дві пісні: “Панамки й Панамці” та “Море”, які мають увійти в платівку переспівів на гурт “Скрябін”. Заковика та, що “мухи” ніяк не можуть знайти постійного діджея, який би взявся за роботу в групі. Ті, хто почуваються в силі, можуть зголошуватися на скриньку.

І тільки зараз, після такої напруженої роботи, “флайзівці” вирішили розлетітися на літні канікули, але вже на День незалежності обіцяють бути в повній музичній готовності.

 

Лариса Мальцева, за матеріалами прес-служби артиста

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также

30 июля 2007, 10:57
26 июля 2007, 10:10

Комментарии

символов 999

Loading...

информация