Home lounge party від Shopping Hour

Перша Home lounge party відбудеться у стінах театру «Сузір’я» за адресою вул. Ярославів Вал 14 б о 19.00.

12 марта 2009, 14:56

14.03.2009

Театр «Сузір’я»

Адреса: вул. Ярославів Вал, 14б

Початок: о 19.00

Диск колективу входить в вартість запрошення.

Довідки за телефоном: 8 098 700 94 71

Україно-сербський лаунж проект, який до цього моменту існував лише студійно, починає живу концертну діяльність. На дебютному диску групи Shopping Hour «The Worldest Music» звучить іранський гейчак та карпатська телинка, східна та арабська перкусія, обробки народних пісень Центральної Європи, вісім мов та навіть запис з «чорних скриньок» американських літаків. Всі альбомні треки плавно зміксовані між собою, тому це справжній «hour» ідеального музичного супроводу для кав’ярень та ненав’язливого шопінгу. На відміну від дуже форматного easy-listening, який можна почути на альбомі, живі виступи колективу більше нагадують акустичний медитативний етно-лаунж у виконанні чотирьох голосів, джембе, фортепіано та інших інструментів. Самі учасники групи визначають свій стиль як «urban voices», а улюбленою музикою вважають прелюдії Баха, арії Глінки, опуси Шостаковича, арт-інсталяції від Einstürzende Neubauten та іншу яскраву й мелодійну музику.

Трохи про склад:

В групі співають дві українських дівчини – Олена Львова, голос якої пересічний слухач міг почути в телевізійному проекті «Танцюють Всі» та чисельних рекламних роликах Djuice, Coca-Cola та інші, і Тетяна Радостєва, власниця унікального фолькового тембру, яка вже випустила спільно з Абы МС альбом «F5» та прийшла на зміну Андрію Хливнюку в «Acoustic Swing Band». Чоловіча половина дуету представлена двома парубками з Сербії – Светіславом Грбічем, який у вільний від Shopping Hour час співає у реп колективі «Samosaboyzz» та Мірко Прегуном, перспективним класичним вокалістом, що навчається у Київській Музичній Академії. Столична аудиторія могла побачити Shopping Hour в ролі спеціально запрошеного гостя на концерті Крихітки Цахес в галереї Лавра, де колектив виконав «Крейсер Аврора» в стилі боса-нова.

Продюсером групи є Тетяна Шамшетдінова, учасниця дуету «Аби МС», відомого як автори однієї з найкращих ейсід-джазових платівок в Україні, а також реміксами для багатьох українських виконавців.

Перша Home lounge party відбудеться у стінах театру «Сузір’я» за адресою вул. Ярославів Вал 14 б о 19.00.

http://shoppinghour.com.ua/

http://www.myspace.com/shoppinghourband

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также


Комментарии

символов 999

Loading...

информация