У листопаді у Львові відбудеться десята “Рокотека”

12 листопада у львівському Палаці спорту “Україна” відбудеться ювілейний десятий за ліком рок-фестиваль “Рокотека”. Гасло ювілейного фестивалю — “Гаряча десятка”, що підкреслює енергійність і

10 октября 2005, 18:09
12 листопада у львівському Палаці спорту “Україна” відбудеться ювілейний десятий за ліком рок-фестиваль “Рокотека”. Гасло ювілейного фестивалю — “Гаряча десятка”, що підкреслює енергійність і екстремальність кожного із попередніх “рокотечних” сезонів.
Нагадаємо, що “Рокотека” відома як один з небагатьох українських фестивалів, де можуть спробувати себе на сцені цілком молоді і зовсім невідомі колективи. За час існування фестивалю в ньому взяли участь більше 100 команд з України та з-за кордону.
 
Цього разу у фестивалі візьме участь двадцять команд. Першу десятку складуть поважні гості — відомі українські рок-групи та колективи, які формували обличчя “Рокотеки” впродовж усього її існування.
 
Другу десятку вирішено сформувати з молодих, невідомих широкому загалу гуртів, які повинні дати старт “Рокотеки” нового десятиліття. І, несподіванка!!! Вперше відбір молодих учасників фестивалю буде цілком демократичний. Тобто почесну місію відбору молодих рок-гуртів вирішено віддати не компетентному журі, а всім шанувальникам української рок-музики.
 
Голосування відбуватиметься на сайті www.rockbazar.com.ua з 15 жовтня по 1 листопада 2005 року. Наразі готується список кандидатів.
 
Увага: заявки від рок-колективів на участь у фестивалі приймаються за адресою: Компанія “Альтернатива” вул. Кушевича, 1 оф. 209, м. Львів, 79019. Контактна особа: Олег Комарчук.
 
Інфолінія: (032) 297 56 66, e-mail: info@rockbazar.com.ua .

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также

30 июля 2007, 10:57
26 июля 2007, 10:10

Комментарии

символов 999

Loading...

информация