"Гайдамаки" завершують роботу над новим диском

Гамірні "Гайдамаки" на звукотвірні в Сергія Товстолузького завершують останню річ до скоро очікуваної платівки. Пісня "Кохання" навіяна книжкою Юрія Андруховича

11 октября 2005, 17:43
Гамірні "Гайдамаки" на звукотвірні в Сергія Товстолузького завершують останню річ до скоро очікуваної платівки. Пісня "Кохання" навіяна книжкою Юрія Андруховича "Перверзії". Як то бува, награння записане останнім - стає першим у засвітці майбутнього альбому, тож швидше за все виводити свій новий доробок Гайдамаки почнуть з "Кохання". Якщо все складеться гарно, то пан Андрухович напише сценарій до кліпу на "Кохання".
Випуск диску запланований на 15 листопада, десь тоді буде визначено і його остаточну назву. За словами гурту, альбом обіцяє бути трохи у незвичній як для "Гайдамаків" манері. З одного боку, в записі використано купу народного знаряддя, награло багато народних музик, а з іншого -  буде присутня жорстка гітарна складова.
А вже на весну 2006 року "Гайдамаки" мітять зробити свою першу платівку реміксів, побудованих на піснях з трьох попередніх порядкових альбомів. Підштовхнуло хлопців до випуску такого плити життя, горезвісні "вимоги ринку": іноземні соратники постійно запитують у Гайдамаків за версії пісень для танцплощадок.
"За кордоном існує дуже багато етнодискотек, і наші партнери не одноразово натякали, мовляв, хочете бути присутніми на ринку - мусите мати ремікси, - повідав басист гурту Володимир Шерстюк. - А нещодавно прямим текстом так і заявили: без реміксів, хлопці, діла не буде - їх треба обов'язково". Штучно підганяти створення реміксів Гайдамаки не будуть і наразі ведуть пошук зацікавлених ді-джеї та електронників, які могли б на гідному рівні поспівпрацювати з гуртом. Пригадується, якихось пару років тому ватага ставилися до танцювальних переробок досить насторожено, щоб не сказати упереджено
 
По матеріалам http://www.fdr.com.ua/

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация