Молчанова та Чава — дует етноромантиків

Молоді дизайнерки Олена Молчанова та Уляна Чава вибороли першу премію на конкурсі молодих дизайнерів “Сезони моди — майбутнє в стилі light”, а тепер вразили своєю колекцією аудиторію на “дорослих”

17 января 2006, 12:56

Молоді дизайнерки Олена Молчанова та Уляна Чава вибороли першу премію на конкурсі молодих дизайнерів “Сезони моди — майбутнє в стилі light”, а тепер вразили своєю колекцією аудиторію на “дорослих” “Сезонах моди”. Креатив через край, чорно-білий небокрай, незвичне взуття, у створенні якого дівчатам допомогла львівська фабрика “Лідер”, а головне — незвичний крій та вдалий мікс європейського та українського фолку в кожній моделі.

Отож, що пропонує сучасній українській молоді львівський фешн-дует? По-перше, беріть пристойну тканину: щоби було тепло, щоби фактура вигравала, щоби було тло для декору та простір для мікшування. Олена та Уляна тканини замовляли: на прес-конференції після показу вони розповіли, що за їхніми ескізами майстрині в карпатських селах ткали ту саму “клітку”, що її з задоволенням поцупив би собі на кілт будь-який непереможний горець. Ексклюзивність тканини “пищала” навіть з чобітків, що вже казати про розкішне пальто для нареченої (акт гуманізму, зважаючи на традиційний львівський “дощик”).

По-друге — обирайте силует до фігури. Хочете піщаного годинника? Хутряні пуфи на жакеті та спідниця-сонце на стегнах... Бажаєте трохи бароко? Блузка-корсаж з вишиваними манжетами прикрасить навіть звичайні джинси. А може, вам до вподоби історичне мілітарі? Брюки-галіфе чи жакет з еполетою у вигляді хустки.

І нарешті, слухайте “правильну” музику, щоби з певним драйвом дефілювати бруківкою. Наприклад, гурт “Перкалаба”, саундтреком з якого дизайнерки прикрасили показ.

Сподіваюсь, ви вже готові на фешн-подвиги. До того ж, несподіванки ще чекають на нас: Олена Молчанова та Уляна Чава отримали від djuice грант на пошиття нової колекції... Що нового?

Наталія Дуб’яга

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также


Комментарии (2)

символов 999

Loading...

информация