ЕКОНОМІКА, БІЗНЕС, УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - видання НаУКМА

Карл Цайнінгер “Оптимізація бізнес-процесу для глобальної конкурентоспроможності”Лекцію голови і виконавчого директора консалтингової фірми Global Technology Management Consultants, директора Літніх

2 декабря 2005, 16:36

Карл Цайнінгер “Оптимізація бізнес-процесу для глобальної конкурентоспроможності”

Лекцію голови і виконавчого директора консалтингової фірми Global Technology Management Consultants, директора Літніх програм для німецькомовних країн у Принстонському університеті присвячено шляхам оптимізації бізнес-процесу для досягнення глобальної конкурентоспроможності.

2003 р.– 40 с.– Формат 70х100/32, обклад. м’яка. 3 грн.

Л. В. Пан “Управління проектами”

Навчально-методичне забезпечення курсу “Управління проектами” спрямоване на створення умов для продуктивного засвоєння студентами-економістами 5-го року навчання необхідних теоретичних знань та набуття практичних навичок. Забезпечення містить: програму дисципліни; блок завдань для самостійної роботи і самоконтролю; матеріали до лекцій; запитання і завдання до практичних занять; глосарій основних термінів з курсу; список рекомендованої літератури.

2004.– 139 с.– Формат 60х90/16, обкл. м’яка. 10 грн.

Філіп Сімоно “39 уроків сучасної економіки”

У книжці відомого французького економіста і публіциста Філіпа Сімоно розглядаються актуальні проблеми сучасної економіки. У оригінальній діалогічній формі автор розповідає про найголовніші течії і напрями економічної науки – від античних часів до кінця ХХ століття, висвітлюючи різні точки зору, що існують у трактуванні обговорюваних проблем. Книжка буде корисна широкому колу читачів як приклад альтернативи панівній американській економічній теорії.

2004 р.– 303 с.– Формат 60х90/16, обклад. м’яка. 16 грн.

Джозеф Стігліц “Глобалізація та її тягар” (Серія “Актуальні світові дискусії”)

Книга відомого американського економіста, лауреата Нобелівської премії з економіки 2001 року, який протягом 1990-х років обіймав відповідальні посади в адміністрації президента США та Світовому банку, присвячена критичному аналізу діяльності міжнародних економічних інституцій(передусім МВФ та Світового банку) і їхньої ролі у процесі глобалізації. На думку автора, місія цих установ, як і основні напрямки глобалізації, потребують негайного кардинального перегляду. Вітчизняного читача особливо зацікавлять розділи, що містять критичний розгляд економічних, соціальних та політичних процесів на теренах колишнього Радянського блоку.

Книга буде цікавою як для фахівців – економістів та політологів, так і для широкого освіченого загалу в Україні.

2003.– 252 с.– Формат 60х90/16, обкл. м’яка.   20 грн.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация