Бумбокс - 10 ЛЕТ

В жизни каждой музыкальной группы наступает момент, когда она (группа) начинает праздновать памятные дат

Дарья Ясень
Дарья Ясень
журналистка
27 мая 2014, 15:00

"Десять років, як з нами не грає Коля", "Сорок років в турі без заїзду додому", "П'ятий останній прощальний тур з симфонічним оркестром" ... Якщо гурт дійсно крутий, йому це легко пробачити. Хлопці пішли на поводу у промоутерів, з ким не буває. Набагато гірше, коли гурт на ладан дихає. Тут ніяка кругла дата тебе не врятує.

У випадку з Бумбоксом говорити про те, що музиканти спочивають на лаврах ніяк не можна. П'ять офіційних альбомів, один неофіційний, альбом блендів, робота з Pianoбой, Океан Ельзи та Бастою, музика до фільмів та серіалів, кавер-версії пісень Михея і Машини Времени, Игоря Талькова та групи Брати Гадюкіни. Гастролі від Торонто до Владивостока і від Києва до Абу-Дабі. Оком моргнути не встигли, а 10 років пролетіли, як одна хвилина.

Так що Бумбоксу нічого не лишається, як 31 травня в київській залі Stereo Plaza, зіграти концерт, присвячений 10-ти річчю групи. Це буде шоу, на якому варто побувати будь-якому цінителю творчості ББ. Неважливо хто ви - true-фан чи знаєте тільки пару пісень - приходьте. Пісні з усіх альбомів, потужний звук, відеоряд, заснований на унікальних архівних матеріалах, Андрій Хливнюк з мікрофоном, Андрій Самойло на гітарі, Олександр Люлякін за барабанами, Валентин Матіюк за вертушками і Денис Левченко на басу - що ще потрібно для щастя?!

Можна нескінченно довго писати про чарівні мелодії Бумбокса, унікальному сплаві стилів, в якому працює група й іншу нісенітницю. Не дайте себе заплутати. Рок-н-рол та хіп-хоп ніхто не відміняв. Приходьте в Stereo Plaza 31 травня та переконайтеся в цьому самі.

Бумбокс

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация