Skin – Fake Chemical State

Остання субота лютого. Весна розбудила вуха твоїм телефонним дзвінком. Після розмови – кілька ритмічних “ля-бекар” зумера, і моя увага зосереджується на пісні, що лине з програвача. Falling For You.

28 февраля 2006, 17:29

Остання субота лютого. Весна розбудила вуха твоїм телефонним дзвінком. Після розмови – кілька ритмічних “ля-бекар” зумера, і моя увага зосереджується на пісні, що лине з програвача. Falling For You. Новий альбом Skin дограв до кінця. Тепер весна розбудила і серце.

Знову ставлю платівку з початку. Під панківські гіперактивні настрої Alone In My Room прибираю в кімнаті. Підливаю квіти, що ось-ось планувати зів’янути від браку уваги... She’s On. Без зміни настрою. А, так, ми ж домовилися про зустріч. Що ж, збираюся... Movin’ – меланхолійна та життєствердна. Час виходити. Вимикаю програвач і беру диск з собою в авто...

Just Let The Sun – “Дозволь сонцю освітити твоє обличчя, темрява ж-бо засліплює твій шлях”. Справді, навіщо ховатися від промінчиків сонця, яке й так надто щедре як для лютого. Помірна ритміка Purple – ідеальна для збірників серії “Візьми з собою музику в дорогу”. Голос Skin з весняною легкістю вилітає з динаміків і мелодійним шлейфом овіває голі дерева, які з такої нагоди готуються розпустити бруньки. Щоб в цю ж мить, в останні дні лютого, віддатися весняним тенденціям.

Авто минає кілька кварталів і зупиняється біля твого будинку. Don’t Need A Reason (To Pick A Little Ride With You). Справді, для нашої прогулянки не потрібні жодні причини. Все просто. Просто так. Прогулянка за місто. Дві руки сплелися під звуки чудової драматичної балади Nothing But. Нічого, крім... Take Me On. Безтурботність і пристрасть. Твоє волосся на моєму обличчі. Задихаюся. Радість переповнює легені, а в голові крутиться не менш безтурботна Fooling Yourself. Задуматися? На це немає часу, адже лунає остання пісня. Так, Falling For You!

P.S. Fake Chemical State – “Несправжній хімічний стан”???

Юрко Козій

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация