Нація починається з колиски!

Діти зростають зі швидкістю нашого старіння і активно стають кимось. Як ми впливаємо на те, ким вони будуть? Що ми зараз закладаємо в свідомість наших Дітей?..Майже рік тому Росава започаткувала

28 февраля 2006, 19:25

Діти зростають зі швидкістю нашого старіння і активно стають кимось. Як ми впливаємо на те, ким вони будуть? Що ми зараз закладаємо в свідомість наших Дітей?..

Майже рік тому Росава започаткувала проект “Нація починається з колиски”. Його метою є відродження та поширення національної родинної культури у вихованні дитини (і не лише в колі сім’ї, а й в яслах дитячих будинків, та інших закладах дошкільного виховання). Саме через світ дитини вбачається навернення українців до свого глибинного і неповторного Родоводу, а відтак до наших витоків у пісні, культурі, в мові, в мисленні.

Нарешті цей світоглядний проект добіг своєї кульмінації – до продажу потрапить довгоочікуваний альбом колискових. Диск “Колисанки” є досить визначною подією в українській музиці, адже ВПЕРШЕ в Україні видається альбом з таким змістом. Коло його потенційних слухачів є досить широким. Диск призначений для тат і мам, бабусь і дідусів, а найголовніше для самих дітей, що вимагають ласки та на звуковому вібраційному рівні отримають незаперечний енергетично-потужний зміст. Але безсумнівно альбом має сподобатись пересічному меломану, адже власне музичні складові диску не викликають жодних сумнівів.

До створення музики долучилися відомі та досвідчені музиканти – Едуард “Діля” Приступа (Неділя, колишній учасник ТНМК) та брати Решетько –Тимофій та Євдоким, а також музиканти гурту ЙО-гурт,  “Схід Side” та інші). Аранжування камерні та невимушені. Більшість композицій є обробками автентичних українських колискових, які співачка відбирала для платівки з різних джерел, і лише декілька треків належать до пера Росави та Ділі. Вся музична палітра будується навколо блискавичного співу Росави, яка вкотре підтверджує статус однієї з кращих співачок України (нагадаємо, що Росава є поміж іншим переможницею фестивалів Червона Рута-99 та Майбутнє України-99).

У підтримку до альбому було відзняті два відео. Перше з них (на пісню “Спи, Маленький Козачок”) протягом 2005 року використовувалося у заставці до програми “На Добраніч, Діти”. Друге (пісня “Ой, спи дитя в колисоньці”) є мультфільмом, створеним львівськими художниками-аніматорами.

До виходу диска має запуститися повністю оновлена іменна сторінка співачки www.rosava.com.ua, в основі оздоблення якої лежатимуть замальовки з мультика на річ "Ой спи, дитя", де замість вказівничка бігатиме Сонечко, яке стає Місяцем, коли його завести за намальований пагорб, а на заставці День змінює Ніч.                                                                                                                 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также

30 июля 2007, 10:57
26 июля 2007, 10:10

Комментарии

символов 999

Loading...

информация