Крихітка Цахес” та “Димна Суміш” влаштовують вегетаріанську sXe вечірку

19 травня о 20.00 до клубу „Ринг” -  гурти “Крихітка Цахес” та “Димна Суміш” влаштовують вегетаріанську sXe вечірку.Незважаючи на різні аудиторії слухачів та відміннсть музичних стилів, обидві групи

16 мая 2006, 17:47

19 травня о 20.00 до клубу „Ринг” -  гурти “Крихітка Цахес” та “Димна Суміш” влаштовують вегетаріанську sXe вечірку.

Незважаючи на різні аудиторії слухачів та відміннсть музичних стилів, обидві групи підтримують ідеї вегетаріанства, а також поділяють засади straight edge*.

На концерті гурти "обміняються" піснями: “Димна Суміш” зіграє кавер на одну з композицій “Крихітки Цахес” і навпаки.

А "про-вегетаріанську" пісню “Димної Суміші” "Ні" вокалісти команд виконають разом.

Детальнішу інформацію про гурти шукайте на сайтах:

http://dymnasumish.com.ua/

http://www.kryhitka.com.ua/

*straight edge - субкультура, що з'явилась у 80 роках в Сполучених Штатів, серед hardcore-колективів. Музиканти протестували проти способу життя, популярного в тогочасному музичному та коломузичномусередовищі. На противагу sex & drugs, основна ідея Straight edge зводиться до самоконтролю, моногамних стосунків та відмови від алкоголю, нікотину, наркотиків. Багато прихильників Straight edge є вегетаріанцями чи веганами. Розповсюдженими символами Straight edge є абревіатури sXe, хХх та діагональний хрест на тильному боці долоні – такими позначками маркували неповнолітніх відвідувачів барів. Найпопулярнішою цитатою послідовників Straight edge є рядок з пісні “Out of step” головної sXe групи "Minor Treat”: “Don’t drink, don’t smoke, don’t fuck at least I can fucking think”, що перекладається, як „не питиму, не куритиму і не трахатимусь з ким завгодно поки здатен думати” . Яскравими представниками руху Straight Edge є відома акторка та співачка Juliette Lewis та музикант Henry Rollins.

Серед прихильників веганізму - Moby, Andre 3000 (Outcast), Natalie Portman і Sinead O'Connor та Woody Harrelson. Також відомими вегетаріанцями є Dammon Albarn (Blur), Kim Basinger, Orlando Bloom, Richard Gere, Natalie Imbruglia, Chris Martin, Serj Tankian (System of a Down) , Liv Tyler та багато інших.

** straight edge (англ.) – „прямий край”, через довільне тлумачення обох слів також може перекладатись, як „вірна межа” чи „чиста перевага”.

*** вегетаріанство – часткова або повна відмова від споживання їжі тваринного походження.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также

30 июля 2007, 10:57
26 июля 2007, 10:10

Комментарии

символов 999

Loading...

информация