“Як стати зіркою за 7 днів”

Під патронатом Ані Лорак видавництвом “Країна мрій” опубліковано дитячу розважально-ігрову книжку “Як стати зіркою за 7 днів”. На українських дівчаток чекає адаптована версія книги американської

30 мая 2006, 17:23

Під патронатом Ані Лорак видавництвом “Країна мрій” опубліковано дитячу розважально-ігрову книжку “Як стати зіркою за 7 днів”. На українських дівчаток чекає адаптована версія книги американської письменниці Леслі Ріс (Lesley Rees). Своєю яскравістю і оригінальністю вона зацікавить не тільки непосидючих “пеппі”, але й занадто серйозних розумниць.

Більшість дівчаток, навчившися хоч трошки співати та рухатись під музику, мріють про майбутнє відомих зірок. Але мало хто знає, що для цього потрібно. Ця книга – знахідка як для зоряних дівчат, так і для їх батьків. У книзі крок за кроком розписано, як працювати над своєю майстерністю та зовнішністю. Дівчата дізнаються, якими рисами характеру повинна бути наділена справжня зірка. І тільки постійна кропітка праця та віра у свої сили допоможуть дівчатам досягти успіху.

Працюючи за цією книгою, не забувайте, що це поки що гра, і тільки для когось вона стане стартовим тренуванням перед великим майбутнім. Але як би там не було, “Як стати зіркою за 7 днів” – цікава пригода, можливість побувати у країни мрій.

Від батьків знадобиться також своя частка терпіння, співпраці та допомоги. Не забудьте, купуючи книгу дитині, придбати також набори для творчості: кольоровий папір та картон, фольгу та наліпки, блиск та клей, фарби та олівці… А ще вам стане у нагоді подорож до шаф ваших старих знайомих та родичів. У шафах будемо шукати старі, проте стильні капелюшки та окуляри, сумки та ремені, шарфи та прикраси, а як пощастить, то і перуки. Із цього різнобарвного мотлоху ви зробите казковий подарунок доньці – чарівну скриньку.

Коли мрії вашої доньки перетворяться на реальність, на вас чекатиме зіркове шоу. Після концерту не забудьте похвалити дитину від щирого серця та нагадати, що ви завжди вірили у неї. Після вдалого виступу ваша дитина отримає “Сертифікат Зірки” (додаток до книги) за підписом успішної красуні, Ані Лорак.

Тетяна Колесник

Книга була люб'язно надана видавництвом "Країна мрій"

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация