“Гайдамаки” вирушають на “Мундіаль”

Найближчими днями гурт “Гайдамаки” відправиться в своє друге західноєвропейське турне в підтримку альбому Ukraine Calling – європейського видання своїх “Перверзій”. Цього разу хлопці будуть

20 июня 2006, 17:06

Найближчими днями гурт “Гайдамаки” відправиться в своє друге західноєвропейське турне в підтримку альбому Ukraine Calling – європейського видання своїх “Перверзій”. Цього разу хлопці будуть підтримувати українських футболістів та їх фанів у Німеччині, де, як відомо, проходить “Мундіаль”.

З 19 по 27 червня відбудеться дев’ять виступів гурту в рамках культурної програми, організованої FIFA спеціально для уболівальників. Наймасштабнішими з них будуть сольні концерти гурту в Берліні та Мюнхені. В столиці Німеччини “Гайдамаки” будуть грати 23 червня, одразу по закінченні матчу Україна–Туніс. Це буде більш ніж двогодинний концерт на Потсдамер Плац Арені. В Мюнхені українці виступлять 27 червня. У решті міст “Гайдамаки” візьмуть участь у збірних концертах, поряд із гуртами із Європи, Америки та Африки.

“Добре, що, окрім самих футбольних матчів, під час «Мундіалю» будуть відбуватись і культурні заходи, – каже лідер «Гайдамаків» Олександр Ярмола. – Звичайно, ми вболіваємо за українську збірну і сподіваємося, що наші пройдуть далі групових ігор. А ми будемо підтримувати вболівальників, і, може самі відвідаємо якісь матчі”.

Цікаво, в Німеччині вже знаходяться колеги “Гайдамаків”, музиканти гурту “Океан Ельзи”, які також підтримають українських футболістів та вболівальників концертом.

По материалам music.com.ua

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация