Мені так треба

"Мені так треба" – зізнається Lama у дебютному альбомі

8 ноября 2006, 13:23

Lama: "Дебютний альбом для кожного артиста – це важливий і відповідальний крок. Він символізує певний пройдений творчий шлях. Альбом "Мені так треба" розкриває багатогранність талантів усіх, хто працював над його створенням".

Усі пісні вирізняються якісним звучанням та палкою лірикою. Ще однією рисою творчості Lama є тема кохання: кохання, яке єднає та кохання, яке розлучає… кохання таке, яким воно буває у житті кожного.

"Music without prejudice" – тобто музика без упереджень та обмежень. Такий принцип сповідує Lama у дебютному альбомі та й у своїй творчості загалом. Lama не хоче визначати стиль своїх пісень у якомусь одному музичному напрямку.

Lama: "Музика створюється серцем! Експерименти з сучасними технологіями в поєднанні з живим оркестром, східними та гуцульськими мотивами щоразу відкривають нові грані творчості та можливості для їх прояву".

Lama: "Мені б хотілося, щоб кожна людина, яка слухає цей альбом, знайшла в ньому частинку своєї історії кохання і сприймала музику, як супровід до неї".

Таким є дебютний альбом Lama: сповнений справжніх ніжних почуттів та потужної якісної музики – саме те, що треба для успіху.

 

Дещо більше про Lama

Що означає назва  - Lama?
Перш за все, Lama - це синергія цілої команди творчих особистостей, спрямована на створення якісної музики європейського рівня. ЇЇ творчі складові настільки ж різнопланові і багатогранні, як і семантика цього слова. У древній міфології Lama - це добра богиня-захисниця, і покровителька, яку на малюнках зображували окриленою людиною. Вважається, що Lama є у кожної живої істоти, адже це носій особистості.

Як давно існує "Lama"?
Початок відліку творчого шляху Lama можна починати з першої написаної пісні, чи з першого записаного синглу. Проте, своє існування вона починає з того моменту, коли разом з публікою живе одними й тими ж  емоціями, коли кожен знаходить в них частинку себе.

Скільки участників в Lama?
На сцені Lama працює з живим складом музикантів.
Вокальні партії, лірика та харизма – це Наталя Дзеньків.
Автор музики, програмер та продюсер - Віталій Телезин.
До запису музичного матеріалу залучаються цілі оркестри, з використанням як традиційних, так і незвичних музичних інcтрументів різноманітних народів світу.

Скільки у вас відеоробіт?
У творчому доробку Lama вже є три відеороботи. Восени 2005 року з’явилася перше відео на пісню "Мені так треба". Відеороботу "Моє серце" було відзнято навесні 2006 року. Напередодні релізу дебютного альбому, з жовтня 2006 року, в українському медіапросторі можна почути та побачити новий твір Lama - "Літак".

Хто режисери та оператори ваших відеоробіт?
Lama - багатогранна у своїй творчості. В постійному прагненні справжнього  вираження своєї енергії, шукаються цікаві підходи і їх втілення у відеороботах. Співпраця з братами Стеколенками у якості режисерів робіт до перших двох синглів, а також з німецьким фахівцем Яном Гофманом як оператором відеороботи "Мені так треба" та режисером "Літака", дала хороші результати.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999

Loading...

информация