Солиста группы «ТіК» в юности изнасиловала девушка

Виктор Бронюк рассказал E-motion о своем первом сексуальном опыте и об интимной жизни вообще.

17 сентября 2008, 10:40
Знаменитости
© Ирина Ключникова
Виктор Бронюк еще раз доказал, что не перевелись еще настоящие мужчины: любящие, верные, которые считают, что после женитьбы секс становится только содержательнее, чем до нее. Виктор с трепетом говорил о своей любимой, с которой ему всегда и везде комфортно.

Zвезда: В каком возрасте ты открыл для себя секс и понял, что это такое?

Виктор: В досить зрілому віці, років у 17. Мабуть, для багатьох я був старим дєвствєнніком. Дуже багато моїх друзів не мали сексуальної практики, стосунків, але про це модно було говорити. Майже кожний вважав себе Дон Жуаном, а мені якось не хотілось відверто брехати. Перший досвід в мене вийшов спонтанно, напевно, мене більше зґвалтували. Це була дівчинка з мого університету, яка любила мене чотири роки. Принаймні казала, що любила, не знаю. І так все вийшло в кінці нашого навчання, мабуть, вона відчула, що ми більше не побачимося.

Виктор Бронюк

Перший досвід в мене вийшов спонтанно, напевно, мене більше зґвалтували

Zвезда: То есть до этого с ней была исключительно платоническая связь?

Виктор: Ні, ми завжди були друзями, але збіг обставин, юнацька цікавість до самого процесу нас сблизила.

Zвезда: По поводу юношеского интереса. Считал ли, что чем больше контактов, тем лучше?

Виктор: Я ніколи не був повернутий у цьому плані. Секс для мене не зміст життя, бо саме життя завжди було заповнене і яскраве. Так, звичайно, спочатку цікаво пізнавати, відчувати, що ти вже з пацана в дядька перетворюєшся і здатний до якогось процесу. Ніколи не ставив собі за мету кількість жінок, перед цим все одно мали бути якісь відносини, а не просто задоволення тваринного інстинкту. Секс – продовження або підсумок відносин.

Zвезда: У многих секс – это начало отношений...

Виктор: Все залежить від того, як обставини складаються. В мене, наприклад, дуже багато знайомих, які щасливо живуть, діти вже є. Так от, в них сексуальні стосунки починалися з першого їх знайомства, це можно розцінювати як певну легковажність. Та мені здається, коли є відчуття з обох сторін, подальша ситуація складеться якнайкраще.

Zвезда: Как долго шел к тому, чтобы официально оформить свои отношения с любимой?

Виктор: Шлюб для мене – це постійне пізнання одне одного, відкриття чогось нового, і для того, щоб це все відбувалось, має бути попередня основа. Зараз модно стало говорити, тіпа, «та, можна просто пожити, навіщо та пєчать в паспорті», і всі думають, що це не впливає на секс. Скажу, що впливає! Починаєш більш серйозніше ставитись до всього, взагалі, для нормального чоловіка питання і бажання шлюбу дуже важливе.

Zвезда: Как думаешь, почему у многих людей после брака желания немного притупляются и от чего это зависит?

Виктор: Тут, думаю, відіграє роль момент досягнення мети. Жінку хочеться завойовувати, робиться все можливе і неможливе, а потім, коли мета досягнута, багато хто не знає, що робити дальше.

Виктор Бронюк

Секс для мене не зміст життя

Zвезда: Если брать в процентном соотношении: семья, творчество, секс, работа, на каком месте сам секс?

Виктор: Я не зведений на цьому, важливим було спочатку те, для чого ти це робиш. Хотілось дітей, і зараз ми чекаємо поповнення. А коли ти це усвідомлюєш, починаєш на все дивитися з іншого боку, пізнаєш зовсім інші сторони цього процесу, які раніше тобі були не доступні, важливе усвідомлення самого відчуття, що десь там зародився маленький «дядько». Ти вже не розцінюєш жінку, як об’єкт для задоволення твоїх потреб, а реально дивишся на неї як на людину, яка продовжує твій рід, і це класніше, ніж секс. Дивишся, як з кожним днем росте животик, відчуваєш перші рухи, це ні з чим можна порівнювати.

Zвезда: Понятие «первая брачная ночь» у некоторых отсутствует, у некоторых ее можно приблизительно так назвать. А как было у тебя?

Виктор: Є така шутка: «що роблять молодята в першу шлюбну ніч? Рахують гроші». Скажу чесно, ми не считали, почали рахувати десь на третій чи четвертий день. Багато друзів подарували прикольні мішки з грошима, тобто нормальна сума, розміняна на мєлочь. Щодо ночі, були справді страшно стомлені. Перед цим ще була пара концертів, переїзди зі Львова в Крим, з Криму на Вінницю. До того ж, я був координатором нашого весілля. Отже близько третьої чи четвертої години попали в готель, сходили в душ і лягли спати, бо просто падали з ніг.

Виктор Бронюк

Напевно, десь до 20-ти років для чоловіка важлива кількість жінок

Zвезда: Скажи, какие вообще девушки симпатичны нашим мужчинам и какие мужчины нужны нашим женщинам?

Виктор: Якщо чесно, чоловік ніколи не знає, що йому подобається, і повірте, чоловіки в плані всіх цих пліток іноді поводять себе набагато гірше, ніж жінки. Знову ж таки, для того, щоб усвідомити, яка насправді жінка тобі подобається, потрібно розуміти, для чого ти це робиш і що зрештою будеш від цього всього мати. Напевно, десь до 20-ти років для чоловіка важлива кількість жінок, з тим, щоб казати, «та я там, супермен», а потім це бажання пропадає, і сприймаєш секс зовсім з іншого ракурсу.

Zвезда: Сцена, творчество и поклонницы. Домогались ли вас фанатки?

Виктор: Реально часто підходять жінки, прихильниці творчості и пропонують провести час. Тут мова йде не про серйозні відносини, а саме про секс. Для мене це несприйнятно, тим більше ми живемо в такий період, коли багато різних хвороб, так що ці хвилини так названого «задоволення» не варті того, щоб потім довго ще шкодувати. Слід до загального процесу творчості ставитися, в першу чергу, як до роботи і не поєднувати з хвилинними розвагами. Для мене важливіше приїхати додому втомленому, можливо трошки змученому дорогою, але тебе обійме кохана, і ти при цьому будеш знати, що в тебе чиста совість.

З коханою завжди класно!

Zвезда: Где отдохнули за лето с любимой?

Виктор: Трохи побули в Криму, довше й дальше не получилось. Та все було класно, з коханою завжди класно! А буває так, що іноді краще взяти покривало і полежати біля річки, ніж їхати за тисячі кілометрів.

Zвезда: С чем ассоциируешь свою сексуальную жизнь, нынешние отношения, любовь?

Виктор: Не хочеться мислити категоріями та ідеалізувати стосунки. Ми живемо кожен день, і кожен день пізнаємо один одного, головне – не виробляти для себе схем, якихось математичних планів. Є життя, і ситуаціі різні бувають, власне в тому й пізнається кохання!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (3)

символов 999

Loading...

информация