100 ФІЛЬМІВ ЗА 100 ХВИЛИН В КИЄВІ

Буквально за тиждень в Києві вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно - Сто повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота і коли кожна хвилина подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих>

Цього року на глядачів чекає безліч сюрпризів. Програма заходу не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних стрічок, так і документальні та експериментальні.

Окрім цього буде значна кількість фільмів пов’язаних з відомими особистостями світу кіно. Так відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені <Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону, Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію "OSCAR", переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу.

Цього року проект трансформується у міжнародний фестиваль з своїм конкурсом та своїми переможцями. Глядачі з усієї країни, матимуть змогу віддати прихильність своїм фаворитам на інтернет-сторінці фестивалю. У підсумку переможе найкращий українська та іноземна картина. На радість нам всім, цього року значно зросла кількість українських стрічок на фестивалі.

100 фильмов за 100 минут

Премьерные показы состоятся в Киеве 8, 9, 10 ноября, в кинотеатре Кинопанорама. Начало в 20.30

В течение ноября фестиваль посетит ряд украинских городов: Львов, Ужгород , Днепропетровск , Донецк , Одесса , Ивано-Франковск , Ровно , Луцк.

Читай также