100 ФІЛЬМІВ ЗА 100 ХВИЛИН В КИЄВІ

представляє Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF)

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
4 ноября 2013, 18:06
Ивенты
100 фильмов за 100 минут

Буквально за тиждень в Києві вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно - Сто повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів – таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота і коли кожна хвилина подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих>

Цього року на глядачів чекає безліч сюрпризів. Програма заходу не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних стрічок, так і документальні та експериментальні.

Окрім цього буде значна кількість фільмів пов’язаних з відомими особистостями світу кіно. Так відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки присвячені <Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону, Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію "OSCAR", переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу.

Цього року проект трансформується у міжнародний фестиваль з своїм конкурсом та своїми переможцями. Глядачі з усієї країни, матимуть змогу віддати прихильність своїм фаворитам на інтернет-сторінці фестивалю. У підсумку переможе найкращий українська та іноземна картина. На радість нам всім, цього року значно зросла кількість українських стрічок на фестивалі.

100 фильмов за 100 минут
100 фильмов за 100 минут

Премьерные показы состоятся в Киеве 8, 9, 10 ноября, в кинотеатре Кинопанорама. Начало в 20.30

В течение ноября фестиваль посетит ряд украинских городов: Львов, Ужгород , Днепропетровск , Донецк , Одесса , Ивано-Франковск , Ровно , Луцк.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!

Читай также

26 октября 2012, 17:36
15 ноября 2012, 17:34

Комментарии

символов 999

Loading...

информация